Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

WARDAEMONIC - 5 év után új albummal tér vissza az ausztrál black metal banda; itt az új dal, a 'Sufferance'!


2020-01-31

A Perth városából származó Wardaemonic együttes felvette a 2015-ös 'Obsequium' album folytatását.

A Wardaemonic az indiai székhelyű Transcending Obscurity Records-szal kötött lemezszerződést új, 'Acts of Repenance' című nagylemezére, ami 2020. március 20-án lát napvilágot.

Az 'Acts of Repentance' albummal a Wardaemonic "egy újabb nagy lépést tett a dalszerzői fejlődés és zenei kivitelezés evolúciós irányába. Ezúttal hagytuk, hogy a dalok "lélegzethez jussanak", mind produkció, mind dalszerzés, mind pedig keverés szempontjából. Ezáltal pedig egy minden eddiginél organikusabb, zsigeri szörnyeteget keltettünk életre. A hangképek még szélesebbek, a vokálok összpontosítottak, a hangszer-játék pedig kiforrottabb, tempósabb és gyorsabb a korábbi gyakorlatnál. Izgatottan mutatjuk be az 'Acts of Repentance' albumot a közönségnek; lévén ez az eddigi legambíciózusabb, legváltozatosabb munkánk. Alig várjuk már, hogy felfedezzétek ezt az eposzt!" - közölte a banda.

Az alább látható lemezborítót Leoncio Harmr (Eternal Storm) készítette, Turkka Rantanen (Paganizer, Demilich) tervei nyomán. Íme a mű és a dallista:

01. Act I – Introspection
02. Act II – Admission
03. Act III – Castigation
04. Act IV – Sufferance
05. Act V – Repentance

A lemez megjelenik digitálisan és CD-n is. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni. Lentebb ízelítőképpen meghallgatható az 'Act II - Admission' és az 'Act IV - Sufferance' című tétel, valamint megtekinthető az 'Act I - Introspection' című album-nyitó dal hivatalos videoklipje.

A Wardaemonic 2015 márciusában adta ki legutóbbi nagylemezét, az 'Obsequium'-ot, ami a 2010-es 'Echoes of Ageless Flames' album és a 2013-as 'Proclamation' EP folytatása. A banda összes eddigi kiadványa meghallgatható és megrendelhető a Bandcamp-en.

A Wardaemonic jelenlegi felállása így néz ki:

Blitz (DeathFuckingCunt, ex-Avantgard, ex-Grotesque) - basszusgitár
Maelstrom (DeathFuckingCunt, Nexus, Ur Draugr, ex-Avantgard) - dobok, vokál
Anharat - gitár
Lord Bane (The Uncreation, ex-Nemesis) - gitár, ének


WARDAEMONIC - 5 év után új albummal tér vissza az ausztrál black metal banda; itt az új dal, a 'Sufferance'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás