Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az új DARKTHRONE dal, a 'Tundra Leach'!


2016-08-18

A legendás norvég extrém metal banda 'Arctic Thunder' címmel jelenteti meg soron következő albumát, október 14-én, a Peaceville Records jóvoltából.

Az 'Arctic Thunder' a veterán zenekar első teljes értékű stúdió-kiadványa lesz, a nagysikerű 2013-as 'The Underground Resistance' album óta.

A '80-as éve szabad-lelkületű heavy metalját black metallal ötvöző Darkthrone ezúttal is rányomta nyers és organikus hangzásának bélyegét az új albumra. Az 'Arctic Thunder'-t természetesen most is maguk a bandatagok, Fenriz és Nocturno Culto írták, adták elő és producelték, saját "bunkerünkben", a Bomb Shelter nevezetű próbateremben, amit 1988-ban avattak fel. A keverési és maszterizálási munkálatok Jack Control látta el, az Enormous Door stúdióban.

A Darkthrone önmagához hűen ezúttal is a gyűlölet, a megvetés, valamint a lélek és az elme belső káoszának tematikájára alapozta új dalainak koncepcióját. Sok év után most először fordult elő, hogy egy Darkthrone-lemez összes dalát egyedül Nocturno Culto énekelte fel; az 'Arctic Thunder' ezáltal egy igazán kegyetlen és zord atmoszférával lett ellátva.

Az október 14-én megjelenő 'Arctic Thunder' első nyilvános dala, a 'Tundra Leach' lentebb elérhető. A borító és a lemez tracklistája itt megtekinthető:

01. Tundra Leach (05:02)
02. Burial Bliss (04:59)
03. Boreal Fiends (05:50)
04. Inbred Vermin (05:49)
05. Arctic Thunder (04:41)
06. Throw Me Through The Marshes (05:00)
07. Deep Lake Tresspass (04:48)
08. The Wyoming Distance (03:14)

A lemez megjelenik bakeliten is. Ezt és a lemez irányzatát így kommentálta Fenriz: "
...bla bla bla ORGANIKUS ...bla bla bla VALÓDI ...bla bla bla... Egyébként limitáltan kiadjuk a lemezt narancssárga színű logóval és felirattal, mivel NEKEM ez volt a kedvenc verzióm. Az eredeti kiadványon szürke logó szerepel, és a bakelit is fekete színű - ez inkább a Ted-féle verzió".


Itt az új DARKTHRONE dal, a 'Tundra Leach'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás