Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VEONITY - közzétette új dalát a svéd power metal banda


2016-09-14

A Samuel Lundström gitáros és Anders Sköld frontember vezette vänersborgi power metal csapat felvette 2015-ben megjelent debütáló lemeze, a 'Gladiator's Tale' folytatását.

A Veonity új albuma 'Into the Void' címmel jelenik meg, 2016. szeptember 23-án, a Sliptrick Records gondozásában.

Az 'Into The Void' produceri munkáit Ronny Milianowicz (Shadowquest, ex-Dionysus) végezte, a Studio Seven falai között. A keverés és a maszterizálás a híres Jens Bogren (Opeth, Katatonia, Arch Enemy, stb.) és az Örebro-beli Fascination Street Recording Stúdió nevéhez fűződik. 

A Veonity ezúttal is egy erőteljes hangzású, profi módon megkomponált, dicső himnuszokkal és mérhetetlen energiával teli power metal-alkotást tett le az asztalra. Az 'Into The Void' emellett egy koncept-album, ami egy disztópikus, futurisztikus űr-sagát mesél el, egy földi élet elől menekülő magányos főszereplő narrációjában.

Hamarosan nyilvánossá válnak az 'Into The Void' további részletei, de addig is alább meg lehet tekinteni az új lemezborítót, valamint az első két single-dal, a 'Warriors Of Time' és a címadó szám hivatalos videoklipjét:


VEONITY - közzétette új dalát a svéd power metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás