Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

HAMMERFALL - itt a 'Dominion' album címadó dalának hivatalos klipje!


2019-08-03

A világ egyik legsikeresebb heavy / power metal bandája, a svéd HammerFall 'Dominion' címmel adja ki új, 11. nagylemezét, augusztus 16-án, a Napalm Records jóvoltából.

A világszerte jól ismert és nagyra méltatott banda immáron több mint két évtizede űzi az ipart: a HammerFall 1993 óta sorozatra gyártja a kiválóbbnál kiválóbb metal-himnuszokat! A svéd zenekar sosem hagyta cserben a rajongókat; rendszeresen túlteljesíti magát; évről évre egyre több koncertet ad; és a stúdióban is rendre bizonyít. Mindehhez továbbra is egy másik sikeres partner, a Napalm Records asszisztál.

A banda új stúdióalbuma, a 'Dominion' 2019. augusztus 16-án jelenik meg (ez a zenekar második lemeze, amit a Napalm Records gondoz).

Az új nótákat ezúttal is James Michael (vokál-témák / Red Level Three Stúdió) és Fredrik Nordström (hangszerelés / Castle Black Stúdió) hangmérnökökkel rögzítették. A 'Dominion' 12 "ütős, erőteljes és lüktető metal-himnuszt" tartalmaz. Oscar Dronjak így nyilatkozott az új lemez kapcsán: "A 'jó' nem elég jó - a daloknak 'tökéletesnek' kell lenniük! Ezt a mantrát ismételgettük az új album munkálatai során - kezdve a dalszerzéssel, át a probákon, egészen a produkcióig és a performanszokig. A végeredmény pedig a 'Dominion' lett, amit egy ultra-erős, megállíthatatlan támadást takar. Ahogy meghalljátok a dalokat, megértitek, miről beszélek".

A 'Dominion' lent látható borítóját Samwise Didier készítette. Az album előrendelhető többféle változatban: CD-n, bakeliten, limitált deluxe box-szettben, kazettán és digitális változatban is. Minderről bővebb infókat itt lehet találni.

A tracklista:
01. Never Forgive, Never Forget
02. Dominion
03. Testify
04. One Against The World
05. (We Make) Sweden Rock
06. Second To One
07. Scars Of A Generation
08. Dead By Dawn
09. Battleworn
10. Bloodline
11. Chain Of Command
12. And Yet I Smile

Az első új dal, a '(We Make) Sweden Rock' alább meghallgatható. Ennek kapcsán Joacim Cans, a HammerFall énekese így nyilatkozott: "A '(We Make) Sweden Rock' egyfajta tribute-dal a svéd hard rock- / metal-mozgalom számára - a dal szövegében egyértelmű utalások is hallhatók más bandákra és dalokra. A fülbemászó riffek és (füleket) elbűvülő dallamok révén ez egy instant klasszikus lesz a jövőbeni HammerFall-bulikon. A svéd rock- / metal-színtér nélkül ma nem is léteznének olyan bandák és előadók, mint a Heavy Load, az At The Gates és Yngwie Malmsteen - nélkülük pedig unalmas és nyomorult lenne ez a világ! Ez tehát a mi főhajtásunk minden olyan banda előtt, ami ránk és sok mindenki másra is óriási hatással volt világszerte. Éljen a Heavy Metal és az Északi Fény!".

Frissen megjelent az új dal szöveges videója, valamint a hivatalos koncert-klip is, amit az idei Sweden Rock Festival színpadán rögzítettek:

Hasonló formában látott napvilágot a 'One Against The World' című szám is:

Itt pedig a lemez címadó dalának hivatalos klipje érhető el:

Az új kiadvány speciális változatának "kicsomagoló" videója itt tekinthető meg:

Az új album megjelenését szokás szerint turné követi. A banda nyári körútja a mexikói Domination fesztiválon veszi kezdetét, majd felöleli egész Európát (ahol a Battle Beast, és a Serious Black társaságában turnézik a banda). Fellépnek többek közt a világhírű Sweden Rock Festival-on, a Graspop Metal Meeting, valamint a Wacken Open Air rendezvényeken is. Mindezen felül három észak-amerikai lemezbemutató koncertet is lebonyolítanak, a Sabaton-nal közös USA-turné keretében.

Az eddigi ismeretes turné-beosztást itt lehet megtalálni (ahonnan az is kiderül, hogy 2020. február 21-én Budapesten koncertezik a banda)!


HAMMERFALL - itt a 'Dominion' album címadó dalának hivatalos klipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás