Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Januárban lát neki következő albuma munkálatainak az EXODUS


2016-08-16

A legendás San Francisco-i thrash banda dobosa, Tom Hunting a cseh Spark TV-nek adott interjút:

Hunting többek közt arra a kérdésre válaszolt, hogy állnak bandája következő albumának (ami a 2014-es 'Blood In Blood Out' folytatása lesz) munkálatai: "Januárban fogunk nekilátni a dolgoknak, mivel Gary [Holt, az Exodus és a Slayer gitárosa] ekkortól lesz szabad; és addigra a mi európai turnénk is véget ér. Jövő év elejére tehát lefoglalunk egy próbatermet, és elkezdünk durván jammelni".

Az Exodus általános dalszerzői munkáiról a dobos így nyilatkozott: "A formula mindig ugyanaz: beülünk közösen egy szobába, és ilyeneket mondunk egymásnak, hogy 'Ide tegyél még egy kis dob-témát', 'Ez így jó lesz', 'Ezt megtartjuk', stb. Nem tudományosan bonyolult dolog ez - jön minden magától".

Jelenleg még csak néhány gitár-riff áll készen a demózáshoz, de Hunting az új lemez esetleges megjelenési dátuma kapcsán már a következőket kilátásba helyezi: "Remélhetőleg 2017 közepén ki tudjuk adni az albumot - valamikor nyáron vagy ősszel. Ettől függetlenök mindannyian szeretnénk ráfordítani a kellő időt a dologra. Számunkra nem az a lényeg, hogy minél több dalt írjuk; annál inkább a minőségre megyünk. Szóval nekünk inkább az számít, hogy jó legyen a lemez, nem az, hogy minél hamarabb ki tudjuk adni".

Mint nemrég kiderült, az Exodus vezeti az őszi európai 'Battle Of The Bays' turnét, ami november 16-án a budapesti Dürer Kertbe is elér. A körúton - a főzenekar mellett - a legendás floridai death metal-veterán Obituary, valamint a legendás thrash-groove / crossover banda, a Prong, illetve az asztrál extrém metalista King Parrot zenekar járja Európa nagyvárosait.

Steve "Zetro" Souza, az Exodus énekese a turné kapcsán elmondta: "Én és a banda többi tagja rendkívül izgatottak vagyunk, hogy az Obituary, a Prong és a King Parrot  társaságában indulhatunk európai turnéra. Igazi fasza buli lesz! Mind az Obituary, mind a Prong legendásnak számít ebben a műfajban; a King Parrot kapcsán pedig mindannyian csak lesünk, mondván ez a jövő heavy metalja. Alig várjuk már, hogy mindannyiótokkal találkozzunk ezen az epikus, durva körúton! Vigyázz Európa, mi előre szóltunk!".

A turné dátumai és állomásai a következők:

Okt. 22 - F - Lille - Aeronef
Okt. 23 - F - Rennes - L’Etage
Okt. 24 - F - Párizs - Elysée Montmartre
Okt. 25 - UK - London - Electric Ballroom
Okt. 27 - UK - Glasgow - Garage
Okt. 28 - UK - Manchester - Academy 2
Okt. 29 - UK - Birmingham - o2 Academy 2
Okt. 30 - UK - Southampton - Engine Rooms
Nov. 05 - DK - Aarhus - Voxhall
Nov. 06 - DK - Koppenhága - Pumpehuset
Nov. 11 - PL - Varsó - Progresja
Nov. 12 - PL - Katowice - Mega Club
Nov. 15 - RO - Bukarest - Arenele Romane
Nov. 16 - H - Budapest - Dürer Kert
Nov. 17 - HR -Zágráb - Tvornica Club

A jelenleg a Testament énekese, Chuck Billy és annak Breaking Bands LLC nevű cége által menedzselt Exodus aktuális, 10. stúdióalbuma 'Blood In Blood Out' címmel jelent meg 2014 októberében. A lemezt - melyet a visszatérő Steve "Zetro" Souza énekessel közösen rögzítettek - a legendás Andy Sneap producelte. Minderről bővebben itt írtunk.


Januárban lát neki következő albuma munkálatainak az EXODUS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás