Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ANAAL NATRAKH - itt az új videoklip: 'We Will Fucking Kill You'!


2016-12-07

A brit black metal / grindcore banda a Metal Blade Records jóvoltából adta ki új nagylemezét, október 28-án, pénteken. Erről az albumról jelent most meg egy új videó.

A 'The Whole Of The Law' album megrendelhető különböző formátumban. Ehhez ízelítőképpen korábban megjelent az első új single-dal, a 'Depravity Favours The Bold', később pedig nyilvánossá vált az 'Extravaganza!' című szám is. December elején napvilágot látott a 'We Will Fucking Kill' dal videoklipje (lentebb elérhető ez is).

Legutóbbi albumuk, a 'Desideratum' megjelenése óta, az Anaal Nathrakh újabb magasságokba emelkedett: megrendezték például első észak-amerikai és japán headliner turnéjukat, valamint felvették eddigi legszélsőségesebb ópuszukat, a 'The Whole Of The Law'-t, ami immáron rászabadult a világra.

A 'The Whole Of The Law' által okozandó élményt azzal teszik egyenlővé, amikor egy elmebeteg a szemeden keresztül turkál az agyadban, miközben egy pokol felé tartó hullámvasúton utazol. Az új albumon nagy mértékben jelen van az Anaal Nathrakh védjegyéül szolgáló kegyetlenség, a meglepően könnyen megjegyezhető szólamok, a precíz fókusz-érzék, és persze a véget nem érő gyűlölet. Mindezek mellett mégis ez a banda eddigi legkiforrottabb munkája; minden földalatti erő hordozója.

A lemez borítója lentebb látható; íme a tracklista:

01. The Nameless Dread
02. Depravity Favours The Bold
03. Hold Your Children Close And Pray For Oblivion
04. We Will Fucking Kill You
05. ...So We Can Die Happy
06. In Flagrante Delicto
07. And You Will Beg For Our Secrets
08. Extravaganza!
09. On Being A Slave
10. The Great Spectator
11. Of Horror, And The Black Shawls
12. Powerslave (bónusz track)
13. Man At C&A (bónusz track)

A banda augusztus 19. és 21. között lebonyolított egy három-állomásos japán turnét; a továbbiakban pedig Európában turnéztak. Hamarosan bejelentik a jövő év turnét is.

 


ANAAL NATRAKH - itt az új videoklip: 'We Will Fucking Kill You'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás