Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BROKEN HOPE - így készült a 'Mutilated & Assimilated' album (videó - 4. rész)


2017-06-12

A 2013-ban újra összeállt Chicago-i death metal zenekar hetedik nagylemeze még ebben az évben megjelenik.

Egy előzetes sajtó-közlemény szerint a 2013-as 'Omen of Disease' album folytatása "rendkívül különleges hatással bír, miután Jeremy Wagner és Damian Leski ezúttal kizárólag azokat a hangszereket használták, amelyeket Jeff Hanneman (Slayer) hagyott maga után" (erről bővebben itt írtunk).

"A riffek csak úgy ömlenek belőlem" - nyilatkozta korábban a Guitar World magazinnak adott exkluzív interjújában Wagner. "Hatalmas felelősséget érzek magamon - fontos, hogy olyan módon használjam ezeket a gitárokat, miképpen tiszteleghetek Jeff előtt. Azért vásároltam meg ezeket a hangszereket, mert én szerettem volna továbbvinni Jeff Hanneman örökségét. Számomra ő egy igazi példakép; ha ő nem lett volna, valószínűleg nincs Broken Hope sem".

A Broken Hope soron következő, 'Mutilated & Assimilated' című albumát egy új felállás rögzítette; 2014 Karácsonyán ugyanis történt némi változás a bandán belül: Shaun Glass basszusgitáros és Chuck Wepfer dobos kilépett, hogy a The Bloodline zenekarra koncentrálhasson; Wagner és a frontember Leski mellett így Diego Soria (Disgorge), Matt Szlachta (Dirge Within, Chimaira), valamint Mike Miczek (The Atlas Moth, Jungle Rot) dobos alkotja a zenekart.

A 'Mutilated & Assimilated' - amit a Mercenary Digital Stúdióban kevertek és maszterizáltak - június 23-án jelenik meg, a Century Media Records jóvoltából.

Wagner friss közleménye így szól: "A HETEDIK Broken Hope stúdióalbum?! Kibaszottul hihetetlen! Kurvára izgatott vagyok, mert nagyon faszául szól ez az anyag! A dalok könyörtelenek és erőszakosak, sötétek és kemények. Ehhez nagy mértékben hozzájárult az is, hogy új stúdióban dolgoztunk, valamint fantasztikus hangmérnökünk / producerünk, Jedi—Scott Creekmore munkája. Ezen tényezők révén zeneileg és hangzásilag egy olyan szintet értünk el, ahol karrierünk során eddig még sosem jártunk. Köszönet ezért testvéreimnek: Damian-nek, Mike-nak, Matt-nek, Diego-nak és Scott-nak; valamint MINDENKINEK, aki csodálatos tehetségével hozzájárult a dalokhoz! Köszönet továbbá Wes Benscoter-nek, aki egy epikus, beteg, A Dolog-szerű lemezborítót készített; és persze hatalmas köszönet a Century Media kiadónak, hogy fedez minket a világ minden táján".

Az album megjelenik többek közt limitált CD+DVD digipakban, digitális és stream formájában, valamint bakeliten. Hamarosan közzéteszik az előrendelési infókat...

A tracklista:
01. The Meek Shall Inherit Shit
02. The Bunker
03. Mutilated and Assimilated
04. Outback Incest Clan
05. Malicious Meatholes
06. Blast Frozen
07. The Necropants
08. The Carrion Eaters
09. Russian Sleep Experiment
10. Hell's Handpuppets
11. Beneath Antarctic Ice
12. Swamped-In Gorehog

Alább megtekinthető a címadó dal hivatalos szöveges videója, Tommy Jones amit rendezett, Mark Rudolph illusztrációi alapján (a klipben látható koncertfelvételek Berlinben készültek).

Újabban megjelent a 'The Carrion Eaters' című szám hivatalos videoklipje is - ezt "a gyenge-szívűeknek és -idegezetűeknek nem ajánlott" kisfilmet Maciej Pieloch rendezte.

A lent látható videókban az album munkálait összefoglaló sorozat első négy része érhető el:

A Broken Hope hatodik, visszatérő 'Omen Of Disease' albuma a Century Media Records jóvoltából jelent meg 2013. október elsején. A korong nagyrészét az Illinois-i Mercenary Digital Stúdióban rögzítették, Scott Creekmore (Dirge Within, Lividity) hangtechnikus segítségével. A keverést James Murphy (Death, Obituary, Testament) végezte.


BROKEN HOPE - így készült a 'Mutilated & Assimilated' album (videó - 4. rész)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás