Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

"Blues-hatású" szólóalbumot jelentett be Toby Knapp


2020-05-09

A Darken és az Onward zenekarok alapítója / gitárosa / producere új szólólemezt rögzített.

Knapp soron következő, nyolcadik szólóalbuma 'From the Aether' címmel jelenik meg a közeljövőben. A 2019-es 'Blizzard Archer' lemez folytatása egy "erősen blues-hatású" album.

"Itt nem a szokásos, három-akkordos blues stílusról van szó; annál inkább a '70-es évek elejéről származó, hard rock-alapú, agresszív blues-szólókkal felszerelt nótákra kell számítani" - közölte Knapp, aki nyolc vadonatúj dalt vett fel a 'From the Aether' albumra.

Természetesen ezúttal is maga Knapp játszik minden hangszeren, és ő maga énekel is (a 8-ból 5 dalban). Hamarosan bemutatják a lemezborítót és közzéteszik a megjelenési dátumot... de addig is alább elolvasható a 'From the Aether' dallistája:

01. Black House
02. Witchin’ Tree
03. Hello Satan
04. From The Aether
05. Calling Quarters
06. Smokin’ Censor
07. Dream Walker
08. Homicide Blues

Knapp - aki pályafutását a Forced Religion nevezetű extrém metal bandában kezdte, de saját black metal bandával (Waxen) is rendelkezik, és alapítója / gitárosa / producere volt a Darken, illetve az Onward zenekaroknak - 2017-ben egy új, Affliktor nevű bandával tért vissza a színtérre. Az Affliktor - elmondása szerint - a klasszikus '80-as évekbeli német thrash metal (Kreator, Destruction, Sodom) hagyományait viszi tovább. Az új banda első lemeze 2017 októberében jelent meg. Knapp azóta kiadott egy szólóalbumot (2019 - 'Blizzard Archer') és két nagylemezt is black metal projektje, a Waxen színeiben.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás