Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Ingyen letölthető a SKULL FIST frontemberének első szóló-CD-je


2016-08-19

A kanadai heavy / speed metal banda énekes-gitárosa, Zach Slaughter a következőket közölte:

"Kiadtam egy szóló-CD-t, ami teljesen más stílusú, mint a Skull Fist; viszont az is igaz, hogy énekhang tekintetében meglehetősen le voltam korlátozva a tavalyi műtétek után. Ettől függetlenül mindenképpen fel akartam venni ezt a lemezt; remélem tetszeni fog. De az is lehet, hogy nem (haha)... A kelta, a flamenco, a folk és a világzene vegyül ezen az albumon, amit én és a kis barátaim, Whitey és Chubs rögzítettünk, egy nagyon kemény műszakban. ITT EGY LINK, ahol az egész lemezt meghallgathatjátok és ingyenegesen letölthetitek, de akár meg is vehetitek, ha akarjátok".

Zach nemrég hírt adott a Skull Fist háza tájáról is (erről itt írtunk). Ezt a közleményt most az alábbiakkal egészítette ki: "Az új Skull Fist CD, valamint a soron következő turnék a lehető leghamarabb bejelentésre kerülnek. Ehhez már csak annyi hátra, hogy teljes mértékben helyrejöjjek. Nemsokára kiadjuk a korábban bejelentett három feldolgozás-számunkat is! Addig is tartsatok ki, és hallgassátok a régi szarainkat".

Zach Slaughter 'Nowhere' című szóló-EP-je az alábbiakban teljes egészében meghallgatható (a címadó dal videoklipen is elérhető):


Ingyen letölthető a SKULL FIST frontemberének első szóló-CD-je
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás