Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Újra megjelenik az ESCHATOS 'The Grand Noir' albuma - itt a friss ízelítő!


2016-09-22

A lett nihilista progresszív black metal banda egy újonnan alapított kiadó, a Starwolf Records jóvoltából jelenteti meg újra 2015-ös 'The Grand Noir' albumát.

A 'The Grand Noir' korábban mindössze öt dallal, független gondozásban jelent meg. Az album új változata már hat nótát fog tartalmazni - ez utóbbi hivatalos változat 2016. október 7-én kerül a boltokba. Az új kiadványhoz első ízelítőként lentebb meghallgatható az újrakevert 'On the Divine Names' című szám.

A 'The Grand Noir' egy "zenei kaland, ami sötét atmoszférák és zord hangulat révén mutatja azt a káoszt, ami az átlagos emberi lelket jellemzi".

A Starwolf Records a következő közleményt adta: "Ahhoz, hogy megértsd, miről is szól az Eschatos, nézz mélyen magadba. Mérd fel mindazt, amitől frusztráltnak és kényelmetlenül érzed magad; azokat a dolgokat, amik feldühítenek; azokat az embereket, akiket utálsz. Ha ezt megteszed, észreveszed azt a fekete lángot, ami az Eschatos művészetének alapja - törvény nélküli, letisztult és destruktív. Üresség és káosz szüli az életet: itt kezdődik minden - ebből lett az Eschatos".

A Riga városából származó Eschatos 2013-ban adta ki debütáló, 'Hierophanies' című lemezét. Ennek folytatását 2015 tavaszára vette fel a banda, saját stúdiójában, Guntis Podvigs hangmérnök közreműködésében.

Bővebb infók a zenekarról, a Facebook-on találhatók. Rendeléssel kapcsolatos információk, a kiadó oldalain érhetők el:

 

 


Újra megjelenik az ESCHATOS 'The Grand Noir' albuma - itt a friss ízelítő!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás