Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

POLTERGEIST - elkészült a 'Back To Haunt' album folytatása, a 'Feather of Truth'


2020-05-09

4 év után új albummal tért vissza a veterán thrash-speed banda! A svájci zenekar a német Massacre Records jóvoltából adja ki új albumát.

A Poltergeist új lemezszerződése értelmében az új album 2020. július 3-án jelenhet meg, 'Feather of Truth' címmel.

A 2016-os 'Back to Haunt' folytatásaként megjelenő 'Feather of Truth' alább látható borítóját Roberto Toderico készítette.

Hamarosan jönnek a további részletek, friss hírek az lemez kapcsán...

A Poltergeist 1985-ben alakult. Első körben három nagylemezt ('Depression', 'Behind My Mask', 'Nothing Lasts Forever') adtak ki, mielőtt 1993-ban feloszlottak. Az újjáalakulás ideje 20 évvel később, 2013-ban jött el - ekkor a 70000 Tons Of Metal Cruise, a Metal Assault és a Headbangers Open Air fesztiválokon is felléptek.

2016-ban újabb fejezethez érkezett a Poltergeist-örökség: október 21-én, 'Back to Haunt' címmel jelent meg a banda visszatérő albuma, a Pure Steel Records jóvoltából, 23 év stúdió-szünet után.

A közel egyórás 'Back To Haunt' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Back To Haunt
02. Gone And Forgotten
03. Patterns In The Sky
04. And So It Has Begun
05. When The Ships Arrive
06. The Pillars Of Creation
07. Faith Is Gone
08. Flee From Today
09. Shell Beach
10. Beyond The Realms Of Time
11. A Distant Knowledge (bónusz track)

A következők hallhatók ezen a lemezen: dallamos énekkel előadott technikás thrash metal zene, szofisztikált dalszerzői prezentációban és energikus produceri munka révén.

November végén 300 példányszámra limitált, fekete színű, dupla bakeliten is megjelent a 'Back to Haunt' album. Ezen a verzión két bónusz track is helyet kapott: az 'A Distant Knowledge' mellett egy 'Hexagon' című szám szerepel extra anyagként.

A Poltergeist felállását a két eredeti tag (André Grieder és V.O. Pulver) mellett a dobos Reto Crola, valamint Ralf Winzer Garcia basszer és Chasper Wanner gitár-virtuóz alkotja.

2018 februárjában bemutatták a 'Back To Haunt' címadó dalának hivatalos videoklipjét, amit Lionel Weinbauer rendezett. A premier lentebb elérhető.

A www.poltergeist-metal.com oldalon lehet értesülni a bandát illető aktualitásokról!


POLTERGEIST - elkészült a 'Back To Haunt' album folytatása, a 'Feather of Truth'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás