Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó: Dallasban énekelt Rainbow- és Deep Purple-slágereket Joe Lynn Turner


2016-08-27

A veterán ex-Rainbow / Deep Purple énekes, Joe Lynn Turner a texasi Dallasban lépett fel augusztus 21-én, a Curtain Klubban.

Turner-t a koncerten a Trixter gitárosa, Steve Brown, a Dokken / Quiet Riot basszer Sean McNabb, a Mr. Big ex-dobosa, Matt Starr, valamint a London és a Takara zenekarokból ismert billentyűs, Eric Ragno kísérte. A banda számos Rainbow / Deep Purple klasszikust előadott a buli során - íme néhány felvétel:

Turner 1980 és 1984 között volt a legendás Rainbow frontembere (vele készült a banda egyik legsikeresebb lemeze, a 'Difficult To Cure' és dala, az 'I Surrender'). Az énekes és a Rainbow vezére, Ritchie Blackmore 1990-ben állt újra össze; de ezúttal a Deep Purple színeiben, a 'Slaves And Masters' album rögzítése végett.

Legutóbb itt számoltunk be az újabb Turner-Blackmore reunion-pletykáról.

Turner aktuális kiadványa a Sunstorm zenekar 'Edge Of Tomorrow' című albuma, ami május 13-án került a boltokba, a Frontiers jóvoltából. Erről bővebben itt írtunk.


Videó: Dallasban énekelt Rainbow- és Deep Purple-slágereket Joe Lynn Turner
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás