Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta a 'House Of Usher' album újabb videoklipjét a német AETERNITAS együttes


2017-03-03

A német szimfónikus metalbanda október végén kiadta új stúdióalbumát, amihez most megjelent egy friss promóciós klip.

A 'House Of Usher' egy koncept-album, ami Edgar Allan Poe klasszikus Az Usher-ház vége c. novelláján, (The Fall Of The House Of Usher) alapszik. A lemez produceri munkálatait és keverését Alexander Hunzinger végezte, a Serpina Stúdióban. A maszterizálás Götz Kretschmann és a Wonderlandstudio nevéhez fűződik. A vokál-témákat a híres metal-énekes, Henning Basse (Metallium) közreműködésében rögzítette a banda, a Vocalbase stúdióban. Az alább látható lemezborítót Kurt Wörsdorfer, a Headcrime Artwork munkatársa tervezte és valósította meg.

A tracklista:
01. Le Coeur
02. House Of Usher
03. The Prophecy
04. Roderick
05. Madeline
06. Fear
07. Forbidden Love
08. The Haunted Palace
09. Tears
10. Buried Alive
11. Can You Hear The Demons
12. The Fall
13. Falling Star
14. Open Your Eyes
15. Ethelred

Az albumon alapjában véve modern szimfónikus metalzenét hallhatunk, mindezt megfejelve komplex nagyzenekari hangszereléssel és ritmusos rock-betétekkel, valamint Alma Mathar és Oliver Bandmann énekes-páros magával ragadó hangjával. 

A 'House Of Usher' 2016. október 21-én jelent meg, a Massacre Records gondozásában. Íme az első premier, a 'Madeline' szöveges videója, valamint a címadó dal november végén bemutatott videoklipje! Alább elérhető az 'Open Your Eyes' akusztikus változatának videoklipje is, melyben Jenny Sanden a vendégszereplő; 2017 márciusában pedig közzétették a 'Falling Star' kisfilmjét - ez látható legalul.

Az Aeternitas legutóbbi, harmadik nagylemeze, a 'Rappacinis Tochter - Gesamtwerk' 2009-ben jelent meg, a Danse Macabre kiadó jóvoltából.


Bemutatta a 'House Of Usher' album újabb videoklipjét a német AETERNITAS együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás