Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hat-lemezes bakelit boxot ad ki a JANE'S ADDICTION


2016-09-04

A népszerű alternatív rocker Jane's Addiction együttes 'Sterling Spoon' címmel látta el új exkluzív kiadványát.

A Jane's Addiction legutóbb tavaly ősszel turnézott Amerikában, de idén Európába is ellátogattak. Következő megmozdulásuk egy speciális, limitált, 6-lemezes box-szett kiadása lesz. Az október 21-én forgalomba kerülő 'Sterling Spoon' - aminek alább látható fedelét Ernesto Yerena tervezte - a banda négy korábbi albumát ('Ritual De Lo Habitual', 'Nothing's Shocking...', 'Kettle Whistle Extractions', 'Live At The Hollywood Palladium 1990') tartalmazza 6 darab dupla-oldalas bakelitlemezen. A világszerte ötezer példányszámra limitált box-szettről, és annak rendelési feltételeiről az Amazon-on olvashatók bővebb infók.

A banda szeptember 2-án fellépett a denveri Riot Fest-en; a hónap végén pedig egy kisebb USA-turnét rendeznek meg:

Szeptember
21 - The Masonic - San Francisco, CA
23 - Irvine Meadows Ampitheatre - Irvine, CA
24 - Life is Beautiful - Las Vegas, NV

A Jane's Addiction 1985-ös megalakulása óta többször is feloszlott és visszatért. Legutóbbi stúdiólemezük 2011-ben jelent meg 'The Great Escape Artist' címmel. A banda 2014-ben ünnepelte korszakalkotó 'Nothing's Shocking' albumának 25. évfordulóját.

A csapat tagjai ezt megelőzően, 2013. október 30-án átvehették a Hollywood Walk Of Fame (Hírességek Sétánya) 2509. csillagát (erről bővebben itt írtunk), 2014. szeptember 20-án pedig az Elmer Valentine-díjjal jutalmazták Perry Farrell-éket. A díjátadót a hollywoodi Sunset Strip Zenei Fesztivál keretében rendezték meg. A díjjal a Sunset Strip kiemelkedő, ikonikus és nagy befolyással bíró előadóit jutalmazzák. Az ünnepségen headlinerként lépett fel a Jane's Addiction: szeptember 20-án teljes egészében elhangzott a Nothing's Shocking' lemez.


Hat-lemezes bakelit boxot ad ki a JANE'S ADDICTION
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás