Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megjelent a spanyol THE HOLEUM zenekar első albuma


2016-09-24

A The Holeum zenekar elkészítette "az ősz tökéletes betétzenéjét".

A spanyol dark-metal / ambient bandát a Lifeforce Records igazolta le. Annak ellenére, hogy a The Holeum név újnak számít a színtéren, a zenekar tagjai távolról sem ismeretlen, tapasztalatlan zenészek. A 2014 második felében alakult csapatot egykori NahemaH, Demised, quantumXperience, Hela, Neptunian Sun, és Priest Of Dawn tagok alkotják, akik azon célból álltak össze, hogy kollektív módon feszegessenek zenei határokat és muzikálisan is kifejezzék a sötétség valódi jelentését.

Első nagylemezük, a reménytelenséget árasztó, leghangoló atmoszférákkal átitatott 'Negative Abyss' szeptember 23-án jelenik meg, a Lifeforce jóvoltából. A banda első körben nyolc egyedülálló dal révén mutatja be az életeken átszövődő lelki konfliktusokat. Ehhez első ízelítőképpen alább meghallgatható a banda debütáló single-dala, a 'Vertical Parallel Infinites', valamint a 'Philosopher's Stone' című szám.

A 'Negative Abyss' ezen a linken rendelhető meg.


Megjelent a spanyol THE HOLEUM zenekar első albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás