Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új albummal jelentkezik a francia EXISTANCE együttes - itt a friss videoklip!


2016-10-09

'Breaking The Rock' címmel kerül kiadásra a francia heavy metal banda második nagylemeze, október 15-én, a Black Viper Records jóvoltából.

A lemezt a nyár folyamán vették fel, az Artois-beli Boss Hog Stúdióban. A maszterizálást a neves Maor Appelbaum (Anvil, Dokken, Halford, Malmsteen, Sepultura) végezte.

Az Existance együttesz 2008-ban alapította Julian Izard énekes-gitáros és Tom Drouin basszer, abból a célból, hogy "fenntartsák a '80-as évek metal-lelkét az utókornak". Julian a legendás francia speed metal banda, az H-Bomb énekesének, Didier Izard-nak a fia. Az H-Bomb a '80-as évek elején adott ki egy albumot ('Attaque'), mellyel "jelentős mértékben hozzájárult a helyi metal-színtér kialakulásához".

Az Existance új albuma a 2014-es 'Steel Alive' folytatása. Az "igaz-metal műfajt gyilkos tételekkel prezentáló" 'Breaking The Rock' az alábbi tracklistával és borítóval kerül kiadásra:

01. Heavy Metal Fury
02. Honest
03. We Are Restless
04. All Is On Fire
05. Deserve Your Love
06. Sinner Of Love
07. Marilyn (Icon Of Desire)
08. In The Name Of Revenge
09. Pain In Paradise
10. Breaking The Rock

 

Az albumról elsőként a 'Breaking The Rock' című szám jelent meg; méghozzá hivatalos videoklip formájában:


Új albummal jelentkezik a francia EXISTANCE együttes - itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás