Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd végig az olasz death-thrasher PAY FOR PLEASURE bemutatkozó albumát!


2016-09-05

A Bologna városából származó death / thrash metal / deathcore banda néhány hete kiadta első nagylemezét, ami immáron teljes egészében meghallgatható a SoundCloud-on.

A 2014-ben Anuar Arebi multi-instrumentalista által alapított Pay for Pleasure első albuma június közepén látott napvilágot, CD-n és digitálisan, független gondozásban.

Az albumot maga Arebi rögzítette, producelte, keverte és maszterziálta, a HowManySound Studios falai között. A hangtechnikai utómunkálatok a híres milánói RecLAB stúdióban zajlottak. A lemezen három énekes kíséri Arebi-t - név szerint: Stefania Martin, Michele Montaguti (Electrocution) és Matteo Marteli. (az előbbi készítette a lemezborítót is).

Íme a 'Pay For Pleasure' tracklistája és a teljes album-stream:

01. Matter to Energy
02. The Judgment
03. Burning Times of This Anxiety
04. Daze Suffocation
05. Everlasting Pain
06. Blasted Heart
07. The Hanged Man
08. Carnage Rhapsody
09. State of Insanity (Disturbed Bed Rest)
10. Battery
11. 25

Friss hír, hogy a Pay For Pleasure szerződést kötött a GlobMetal Promotions menedzsment-céggel; ami azt jelenti, hogy szervezés alatt áll a banda első turnéja.


Hallgasd végig az olasz death-thrasher PAY FOR PLEASURE bemutatkozó albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás