Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Első nagylemezét adja ki októberben az OUR PLACE OF WORSHIP IS SILENCE


2016-09-06

A losn angelesi death / black metal projekt 'The Embodiment of Hate' címmel jelenteti meg bemutatkozó nagylemezét, október 14-én, a Broken Limbs Records jóvoltából.

Az Our Place Of Worship Is Silence felállását olyan kaliforniai bandák egykori és jelenlegi tagjai alkotják, mint a Lake Of Blood, a Teeth, az Altar Of Plagues és a L'Acephale. Az Eric Netto gitáros-vokalista által vezetett zenekarhoz néhány hete csatlakozott Brent Randel (HHL, Lash Crown) basszer és Charlie Mumma (Sissy Spacek, ex-Knelt Rote) énekes. Dobokon őket kíséri Xsithis (ex-Teeth, Lake Of Blood).

Netto a következőképpen nyilatkozott bandája első nagylemezéről: "A 'The Embodiment of Hate' bandánk páratlan vadságának és autentikus mivoltának szükségszerű kinyilatkoztatása. A pesszimizmus elemeivel és a kozmikus megsemmisítésre irányuló témákkal felszerelt lemez célja, hogy sót szórjon a be nem gyógyult sebekre. Mindettől eltekintve egyébként Tim Butcher (5/28/88-12/5/15) [a zenekar néhai basszusgitárosa] emlékének ajánljuk ezt az albumot. Hiányozni fog nekünk mindörökké".

A 'The Embodiment of Hate' megjelenik digitálisan, kazettán, valamint 300 példányszámra limitált, 12-hüvelykes bakelitlemezen, a lent látható borítóval és az alábbi dallistával:

01. Consecrated Dystopia
02. Resplendent Misery
03. Feast of Martyrdom
04. Murdered While Praying
05. To Deceive The Universe
06. Our Place of Worship
07. Church of Atrocity

Íme a 'Feast of Martyrdom' című szám premierje:

Bővebb infók a bandáról, a Facebook-on érhetők el.


Első nagylemezét adja ki októberben az OUR PLACE OF WORSHIP IS SILENCE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás