Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Robin Williams-re emlékezik az IRON MAIDEN animátora, Val Andrade - itt a 'Tears Of A Clown' rajzfilm!


2016-09-06

A brazil művész egy újabb Maiden-rajzfilmet készített; ezúttal a 'The Book of Souls' album 'Tears Of A Clown' című dalához. A klipben Robin Williams-ről is megemlékezik Andrade.

Az Iron Maiden énekese, Bruce Dickinson egy olasz magazinnak nemrég elmondta, hogy kedvenc száma a 'The Book of Souls' albumról, a 'Tears Of A Clown', "annak ellenére, hogy nem is én írtam ezt a dalt". "A 'Tears Of A Clown' kétségkívül Robin Williams-ről szól. Sokszor felteszem magamnak a kérdést, hogy lehetett ennyire maga alatt, amikor mindig végtelenül boldognak tűnt...”.

A legendás színész 2014 augusztusában követett el öngyilkosságot. Mint később kiderült, Williams súlyos depresszióval küzdött halála előtt.

Az Iron Maiden állandósult animátora, a brazil Val Andrade ezzel a kisfilmmel tiszteleg a néhai színész emléke előtt:

Andrade előzőleg az Iron Maiden 'Brave New World' albumának 'Blood Brothers' dalához készített animációs filmet:

Andrade legutóbb a 'Powerslave' album és dal koncepcióját foglalta össze. A művész az előző videóban Lemmy-ről és David Bowie-ról is megemlékezett:

Andrade MaidenCartoons stúdiója korábban több hasonló mini-rajzfilmet is közzétett - ezek az Iron Maiden legnagyobb slágereit ('Hallowed Be Thy Name', 'Another Life', 'Where Eagles Dare', stb.) mutatják be animációs történet formájában. Íme néhány ízelítő a sorozatból:

A MaidenCartoons-nak van saját honlapja, de elérhető a stúdió hivatalos YouTube-csatornája is, ahol a 'The Of The Iron Maiden' sorozat össze epizódja megtekinthető.

A brazil származású Val Andrade rendszeresen készít animációkat, grafikákat és színpadi vizualizációkat az Iron Maiden számára. Az ő nevéhez fűződik többek közt a banda 2015-ös karácsonyi üdvözlő-videója is:


Robin Williams-re emlékezik az IRON MAIDEN animátora, Val Andrade - itt a 'Tears Of A Clown' rajzfilm!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás