Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GATHERING OF KINGS - kiteljesedett a svéd all-star hard rock banda felállása


2016-09-06

Év elején derült ki, hogy Nalle Påhlsson basszusgitáros (Therion, Treat) vezetésével egy új, Gathering Of Kings nevezetű hard / melodic rock projekt lép színre a 2016-os évben...

A G.O.K. felállásának összeállítását januárban kezdte meg Påhlsson. Az alap-infók szerint a banda dobosa a Mustasch, az Eclipse, a Sabaton és a W.E.T. köreiből ismert Robban Bäck; de később fény derült az egyik énekes kilétére is: ő nem más, mint Zinny Zan, aki saját bandája, a híres Zan Clan mellett a legendás Easy Action és Shotgun Messiah zenekarok frontembere volt. Májusban kiderült, hogy a Soilwork frontembere, Björn Strid; a Masterplan / At Vance énekes, Rick Altzi és a Spiritual Beggars / ex-Firewind frontember, Apollo Papathanasio és Erik Mårtensson (Eclipse, W.E.T, Nordic Union) is részt vesz a bandában.

Egyelőre annyit tudni a Gathering Of Kings-ről, hogy összesen öt énekese, és több dalszerzője van a projektnek - közülük az egyik Zinny Zan (aki nem mellesleg idén kiad egy szóló-koncertalbumot is). A projekt bemutatkozó albumát a neves Thomas ”Plec” Johansson (Watain, Onslaught, Scar Symmetry, Solution. 45, The Night Flight Orchestra) fogja producelni, keverni és maszterizálni. A további vendégek listája így néz ki: Tobias Jansson (Saffire, Evil Masquerade), Stefan Helleblad (Within Temptation, Jono), Chris Laney (Randy Piper’s Animal, Shotgun), Victor Olsson (Saffire), Jonas Källsbäck (The Night Flight Orchestra, Mean Streak), Niclas Engelin (In Flames, Engel, Drömriket), Martin Sweet (Crashdïet, Sister), Nalle Påhlsson (Therion, Treat).

Friss hírek szeptember elején érkeztek a "'80-as évek által inspirált, Phenomena / Avantasia-stílusú melodic hard rock-projekt" háza tájáról. Az all-star banda jelenleg is első albumán dolgozik, a Skövde-beli Panic Room Stúdióban. Hamarosan jönnek a debüt-album részletei, de annyit már lehet tudni, hogy a G.O.K. első single-dala még ebben az évben megjelenik. Az egyelőre cím nélküli nótában az alábbi képen szereplő zenészek játszanak:

A Gathering Of Kings elérhető a Facebook-on is.


GATHERING OF KINGS - kiteljesedett a svéd all-star hard rock banda felállása
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás