Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta 'Aathma' című albumának első klipjét a PERSEFONE


2017-02-09

Az andorrai progresszív / dallamos death metal banda négy évvel a nagysikerű 'Spiritual Migration' album megjelenése után adja ki soron következő ópuszát.

A Persefone 2017. február 24-én jelenteti meg ötödik nagylemezét, ami az 'Aathma' címet kapta. A lemezre 10 új dal került fel (köztük a 20 perces címadó) - ezek mindegyikét a neves Jens Bogren keveri, a Fascination Street Stúdió falai között. Az album borítóját ezúttal is Travis Smith tervezte.

A Persefone közleménye az 'Aathma' kapcsán, így szól: "Minden harmadik-negyedik évben eljön az az idő, amikor zenei szabadságunk révén kifejezhetjük magunkat, és új dalokat mutathatunk be a Persefone égisze alatt. Minden albumunk a magánéletünk zenei leképezése; de mostanra eljutottunk odáig, hogy azt érezzük, ez másokat is érdekel. Tudjuk, hogy sokan várják ezt a lemezt, ezért megpróbáljuk a legjobbat kihozni magunkból; és olyan dalokat szerezni, melyek őszintén kifejezik bandánk esszenciáját és lelkét. Ez az egész tehát nem szimplán albumok kiadásáról szól... annál inkább magáról a zenéről".

Az 'Aathma' - aminek két dalában is vendégszerepel a Cynic-ból ismert Paul Masvidal - megjelenik CD-n, 12-inches dupla bakeliten, limitált digipak változatban és természetesen digitális formában, a ViciSolum Records jóvoltából.

A tracklista:
01. An Infinitesimal Spark (feat. Paul Masvidal)
02. One Of Many…
03. Prison Skin
04. Spirals Within Thy Being
05. Cosmic Walkers
06. No Faced Mindless
07. Living Waves (feat. Paul Masvidal)
08. Vacuum
09. Stillness Is Timeless
10. Aathma
Part I. Universal Oneness
Part II. Spiritual Bliss
Part III. One With The Light
Part IV. …Many Of One

A lemez 'Prison Skin' című számának hivatalos animációs videója itt megtekinthető:

A Persefone mára az európai progresszív melo-death szcéna egyik vezető bandájává nőtte ki magát. Ötödik albumukon a tagok ezúttal is azt bizonygatják, hogy technikás tehetségüket és professzionális dalszerzői készségeiket a lehető legmagasabb szinten képesek kamatoztatni.

A banda az évek során olyan zenekarokkal turnézott Európa-szerte, mint az Obituary, a Leprous és a Loch Vostok. 2015-ben megrendezték első headliner-körútjukat, ami jövő tavaszzal kibővített formában folytatódik. Idén áprilisban a görög prog-szenzáció, a Poem társaságában járják a kontinenst. Íme a soron következő turné hivatalos plakátja:

Hamarosan nyilvánossá válnak az 'Aathma' album első ízelítői...


Bemutatta 'Aathma' című albumának első klipjét a PERSEFONE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás