Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

6 év után új stúdióalbummal tér vissza a HELMET - itt az új dal, a 'Bad News'!


2016-10-05

A kilencvenes évek kultikus new yorki rockzenekara október 28-án adja ki új albumát, 'Dead To The World' címen, az earMUSIC jóvoltából.

A régóta várt album - ami a Helmet hat éven belüli első lemeze - egy "roppantul energikus alkotás, amit Page Hamilton frontember egyedülálló énekhangja, a súlyos gitár-riffek és a mennydörgő dob-témák határoznak meg. A hard rock, az alternatív rock, a metal és a punkzene sosem volt még ennyire összhangban, mint ezen a remekművön" - olvasható egy előzetes közleményben.

A 'Dead To The World' produceri munkáit maga Hamilton végezte; a keverést pedig egy díjnyertes hangmérnök, Jay Baumgardner látta el. Az album megjelenik digipak CD-n, transzparens LP-n és digitális formában. Íme a borító és a tracklista:

01. Life or Death
02. I ♥ My Guru
03. Bad News
04. Red Scare
05. Dead To The World
06. Green Shirt
07. Expect The World
08. Die Alone
09. Drunk In The Afternoon
10. Look Alive
11. Life or Death (Slow)

Az új album első premiere, a 'Bad News' című szám szöveges videója lentebb elérhető.

A többszörös aranylemezes, Grammy-jelölt Helmet együttes - amit olyan zenekarok emlegetnek hatásukként, mint a Deftones, a Pantera, a Rise Against vagy a Tool - év végén egy 36 állomásból álló észak-amerikai turnét bonyolít le az új album promóciójával. A körúton a Local H lesz az előzenekar. A turné várhatóan a jövő év elején Európába is elér. A közelgő dátumokról itt lehet értesülni.

A legutóbbi Helmet album 'Seeing Eye Dog' címmel jelent meg, 2010 szeptemberében, a Work Song kiadó jóvoltából.


6 év után új stúdióalbummal tér vissza a HELMET - itt az új dal, a 'Bad News'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás