Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Nyáron új albummal tér vissza az ABIOTIC


2020-02-05

A 2019-ban újjáalakult, Miami-ból származó, progresszív / technikás death metal csapat megkötötte új lemezszerződését a The Artisan Era kiadóval.

A regenerációt követően az Abiotic az eddigi legerősebb felállásával tért vissza 2019-ben. Ekkor kiadtak egy új single-dalt ('Emerald'), és lebonyolítottak egy észak-amerikai turnét (a Cognitive, a God Of Nothing és a Greylotus zenekarok társaságában). A legfrissebb hírek szerint pedig készül a régóta várt, harmadik Abiotic nagylemez, amit 2020 nyarán fog kiadni a banda új partnere, a The Artisan Era.

Hamarosan jönnek a friss hírek...

Az Abiotic 2020-as felállása így néz ki:

Travis Bartosek (Vale Of Pnath live) - ének
Matt Mendez - gitár
John Matos - gitár
Kilian Duarte (Scale The Summit, ex-Felix Martin) - basszusgitár
Tony Simone (Pathogenic, Mimesis, stb.) - dobok

A csapat tavaly áprilisban mutatta be négy éven belüli első dalát, az 'Emerald'-ot.

"Az 'Emerald' közel három évnyi gondolat-vihar eredménye, ami arra irányult, hogy az Abiotic megmarad-e, vagy sem. Az új dalt bandánk egyik legjobb barátjának feleségéhez írtuk, aki tragikus körülmények között elhunyt, maga mögött hagyván egy tíz éves kisfiút... A dal bevételeinek 25%-át pedig a gyerek oktatási költségeinek fedezésére utaljuk át a James Pennington Education alapítványnak. Hatalmas köszönet mindenkinek, aki támogat minket, és segít nekünk felépülni ebből a családi tragédiából. Éljétek át a fájdalmat velünk együtt".

2016 szeptemberében a banda gitárosa, John Matos az alábbiakat oszotta meg: "A rajongókhoz szeretnék most szólni!
Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy barátokként tekinthettünk Rátok.
Nehéz szívvel ugyan, de szomorú hírt kell ma közölnöm Veletek.
Egy hónappal debütáló albumunk, a 'Symbiosis' megjelenésének 4. évfordulóját követően, valamint megannyi gondolkodás és párbeszéd után, bandánk közös megegyezéssel úgy döntött, feloszlik.
Először is: köszi mindenkinek a támogatást. Köszönet annak, aki ezeket a sorokat olvassa, mivel így-vagy-úgy mégiscsak Ti voltatok az elsőszámú indokai annak, hogy 5 éven keresztül azt csinálhattuk, amihez a legjobban értünk. Legyen szó 10 emberről, vagy éppen 1000-ről, az, hogy Nektek zenélhettünk, életünk legélvezetesebb időszaka volt.
Soha még álmodni sem mertem volna arról, hogy már csak idáig is eljut az Abiotic; zenénk pedig olyan mértékű hatással lesz másokra, amilyet a sikereink igazolnak.
Köszönjük még egyszer mindenkinek, aki támogatott és végigkísért minket ezen a kalandon!
".

Az Abiotic 2011-ben debütált, egy 'A Universal Plague' című EP-vel. Egy évvel később megjelent első teljes értékű stúdióalbumuk, a 'Symbiosis'. A harmadik lemezre 2015-ig kellett várni: a Metal Blade Records ekkor jelentette meg a 'Casuistry'-t, ami egyben a banda utolsó kiadványa. Matos közleményéből kiderül az is, hogy "semmi dráma, vita" nem volt a feloszlás körül; egyszerűen csak arról volt szó, hogy magánéleti / munkahelyi ügyek miatt úgy tűnt, nem tudják a továbbiakban fenntartani a bandát...

Mint az nemrég kiderült, 2019-ben azonban ismét aktívvá vált a csapat; és a turnék sem maradnak el: a teljes jövőbeni beosztás itt érhető el.


Nyáron új albummal tér vissza az ABIOTIC
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás