Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Guns N' Roses tagokkal rögzített all-star albumot a THE RUNAWAYS egykori énekesnője, Cherie Currie


2020-04-27

Currie április végén adja ki all-star albumát, amin számos neves vendég jutott szerephez.

A 60 éves Currie új szólóalbuma hivatalosan 'Blvds of Splendor' címmel fog megjelenni, az egykori The Runaways gitáros kiadója, a Joan Jett’s Blackheart Records jóvoltából, 2020. április 28-án. A lemez 2019-ben - a Lemezboltok Napja alkalmából - már exkluzíve megjelent bakeliten, de ezen az új, hivatalos verzión három bónusz nóta is helyet kapott.

A 'Blvds of Splendor' albumon többek közt olyan neves előadók jutottak vendégszerephez, mint Billy Corgan (Smashing Pumpkins), a Guns N’ Roses három tagja (Slash, Duff McKagan, Matt Sorum), Juliette Lewis és Brody Dalle (The Distillers).

Currie a következőket nyilatkozta: "Matt Sorum dobolta fel ezt az albumot - őt mindenki ismerheti a Guns N’ Roses-ból és a Velvet Revolver-ből. Egyszerűen csodálatos munkát végzett. Mellette pedig ott volt még néhány neves rocksztár, valamint az ausztrál indie-pop duó, a Veronicas is. Velük is élvezetes volt együtt dolgozni. Aztán egy duett erejéig megjelent Billy Corgan is, a Smashing Pumpkins-ból, és persze ott volt Slash és Duff McKagan, valamint Juliette Lewis is. Az album április végén fog megjelenni... Egyébként épp itt az ideje, mivel már öt éve tervben van a kiadás... Szerencsére a Blackheart Records most megsürgette a dolgot. Korábban volt két ügyvéd, akik megakadályozták a kiadást, de most én magam, személyesen vettem fel a kapcsolatot a kiadóval; így idén tavasszal végre hivatalosan is napvilágot láthat ez az anyag".

A 'Blvds of Splendor' album előrendelési infói itt érhetők el. Íme a borító és a dallista:

01. Mr. X
02. Roxy Roller
03. You Wreck Me
04. Black Magic
05. Blvds of Splendor
06. Force To Be Reckoned With
07. Bad And Broken
08. Rock & Roll Oblivion
09. Shades
10. Draggin’ The Line
11. Breakout
12. The Air That I Breathe
13. What Do All The People Know? (bónusz track)
14. Gimme (bónusz track)
15. Queens Of Noise (bónusz track)

Currie nemrég bemutatta 'Queens Of Noise' című szám hivatalos videoklipjét. Ez a szám a The Runaways egyik klasszikus dalának újradolgozása, mely verzióban vendégszerepel két eredeti tag, Dalle és Lewis is (a Veronicas duó mellett). A színfalak mögött forgatott, dokumentációs videoklipben feltűnik a producer is, aki maga Matt Sorum volt.

Alább elérhető a második rész, melyben az 'A Force To Be Reckoned With' dalt ismerhetjük meg:

A harmadik videóban pedig feltűnik Slash és Duff McKagan is:

A negyedik részben a Billy Corgan-nel közös munkát dokumentálták:

Cherie Currie a legendás rocker lánycsapat, a The Runaways egyik alapítója. Az elmúlt évtizedekben az énekesnő két bandatársa, Joan Jett és Lita Ford is sikeres szólókarriert futott be.

A '80-as évek hard rock királynője, Lita Ford és Cherie Currie legutóbbi közös megmozdulása egy karácsonyi duett volt (erről bővebben itt írtunk. A két zenésznő ezt megelőzően 2013. október 19-én, 37 év után lépett színpadra először közösen, a hatodik éves Malibu Zenei Díjátadó keretében, ahol a 'Cherry Bomb' klasszikust adták elő.

Joan Jett, Cherie Currie és Lita Ford az 1977-es szakítást követően 2014. április 23-án találkoztak először - ekkor a Revolver Golden Gods díjátadón közösen pózoltak a kamerák előtt. Jett itt vehette át a díjátadó történetének első női Golden God-elismerését.


Guns N' Roses tagokkal rögzített all-star albumot a THE RUNAWAYS egykori énekesnője, Cherie Currie
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás