Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az egykori Machine Head / Soulfly gitáros, Logan Mader vezette ONCE HUMAN új videoklipje, a 'Dark Matter'!


2017-02-16

Logan Mader és új bandája 'Evolution' címmel adja ki soron következő nagylemezét, 2017. február 17-én, az earMUSIC/eOne jóvoltából.

A Nuclear Blast kiadó elnöke, Monte Conner 2015 elején egy tehetséges multi-instrumentalistát (Lauren Hart) irányított Mader hangtechnikai stúdiójába. Mader és Hart rögtön egymásra hangolódott; így megszületett közös Once Human projektjük, amiben Hart énekel, Mader pedig gitározik és dalt szerez.

"A kreatív kölcsönhatás azonnal érződött köztünk; Lauren zenéje pedig magáért beszélt" - közölte tavaly nyáron Mader. "Sok éven át produceltem lemezeket, de most azt kell, hogy mondjam, sosem voltam még ennyire izgatott egy új zenei formáció kapcsán. A Once Human egy brutális, dallamos epikus metal-szerveződés, némi filmzenei beütéssel. Ennek a bandának igazi identitása van".

A Once Human ritmus-szekcióját Damian Rainauld basszusgitáros és Ralph Alexander dobos alkotja. Mindketten fiatal, (korábban) ismeretlen, de rendkívül tehetséges zenészek.

A Once Human az earMUSIC-kal kötött világraszóló lemezszerződést. Debütáló lemezük 'The Life I Remember' címmel jelent meg, 2015. szeptember 4-én. Miután az album nagy sikereket aratott, idén a csapat ugyanazzal a lendülettel látott neki második albuma munkálatainak. Az 'Evolution' - ahogy a címe is elárulja - még kiforrottabb, komplexebb és súlyosabb elődjéhez képest.

Logan Mader a Once Human debütáló albumának munkálatai előtt 12 éven át nem állt színpadra; ellenben hangtechnikusként és producerként hatalmas hírnévre tett szert. A zenész most a következőket nyilatkozta: "Annak ellenére, hogy hosszú éveken át nem ragadtam magamhoz gitárt, miután megismerkedtem Lauren-nel, és rájöttem, hogy amit csinálunk, az roppant nyugtató és felemelő érzés, már nem is akartam leállni. Első lemezünk arról szólt, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet, de az 'Evolution' már egy totálisan különböző bandát prezentál. Mostanra sikerült megtalálnunk valódi identitásunk és hangzásunk - egy igazán egyedi művet alkottunk. Egyszerűen nem is lehetnénk elégedettebbek!".

Az 'Evolution' albumra kilenc vadonatúj dal kerül fel; köztük a néhány hete megjelent 'Eye Of Chaos' (ami lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában). A lemez 2017. február 27-én kerül forgalomba, a lentebb látható borítóval, amit a SepticFlesh frontembere, Seth Siro Anton tervezett. Íme a tracklista:

01. Flock Of Flesh
02. Eye Of Chaos
03. Mass Murder Frenzy
04. Gravity
05. Dark Matter
06. Paragon
07. Drain
08. Killers For The Cure
09. Passenger

Az albumot ezúttal is a Dillon Trollope dobossal, Damien Rainaud basszerossal és Skyler Howren gitárossal kiegészült felállás rögzítette (melléjük érkezett nemrég egy másod-gitáros, Max Karon). Mader így folytatta mondandóját: "Első lemezünkkel gyorsan beindultak a dolgok, de most úgy érezzük, egy teljesen más banda lett belőlünk. Sikerült megtalálnunk valódi hangzásunkat és identitásunkat, ami szerintem roppantul egyedi".

Újabban megjelent a 'Gravity' című szám hivatalos vidoeklipje is. Mader erről így nyilatkozott: "Ezúttal is Ron Thunderwood rendezésében forgattunk videoklipet, mivel az, aki igazán szabadon ereszt minket kreativitás tekintetében. Tiszteljük és becsüljük az ő munkáját - jó látni, hogy hatalmas tehetségek ülnek mögöttünk a kontrol-szobában. Ebben a klipben debütál egyébként új gitárosunk, Max Karon, aki egy kiváló zenész, és aki majdnem akkora mértékben hozzájárult az új dalok megszületéséhez, mint én és Lauren. Azért választottuk ezt a számot a második single-dalnak, mivel itt érezhető igazán az új album progresszív beütése, és persze a dalszövegek komolyra fordított mondanivalója".

Újabban megjelent a 'Dark Matter' című szám hivatalos, Brian Cox (Gemini Syndrome) által rendezett klipje is. A dal kapcsán Lauren Hart énekesnő elmondta: "Ez egy rendkívül vad nóta, ami arról a sötét energiáról szól, ami jelenleg a világot fertőzi. Kiállhatunk ellene, de akkor is elpusztít minket; de hagyhatjuk, hogy szimplán áttörjön rajtunk, és átvegye felettünk az iránytítást. Azért van, hogy erőt adjon az embereknek, de arra is képes, hogy szétszakítson minket - ez a mi választásunk...".


Itt az egykori Machine Head / Soulfly gitáros, Logan Mader vezette ONCE HUMAN új videoklipje, a 'Dark Matter'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás