Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [132. rész]


2016-09-14

Íme egy széles körökben ismeretlen, de annál zseniálisabb AOR-himnusz!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 132. rész

INTRUDER - 'Hearts On The Loose'

Az Intruder együttest az a George Karak gitáros alapította, aki a '80-as évek elején a New Jersey-beli rock-színtér egyik legmeghatározóbb alakja volt. Legismertebb munkáit Jon Bon Jovi-val közösen jegyzi, lévén ő szerzett több dalt is a legendás énekes első hivatalos szólólemezén, ami a 'The Power Station Years 1980-1983' címet viseli. Sőtmitöbb, ő volt a társszerzője a Bon Jovi zenekar első világ-slágerének, az 1984-es 'Runaway' című számnak.

A '90-es években Karak egy Intruder nevezetű AOR bandával tért vissza, a Shotgun Symphony énekesével, Tracy White-tal, valamint az Arcara és a The Way zenekarokból ismert gitárossal, Stephen DeAcutis-szal. Az Intruder két, kritikusok és rajongók által magasan elismert albumot adott ki, 'Dangerous Nights' (1998) és 'Believer' (2000) címmel. A bandában részt vett két másik Shotgun Symphony-tag, Ed Avila basszusgitáros és Ron Sivulich, Jr. dobos is. Az Intruder lemezein erősen érezhető volt a korai Bon Jovi- / Journey- / Survivor-hatás, ami alapjában véve meghatározta Karak teljes munkásságát.

A gitáros napjainkban Nashville környékén dolgozik, mint stúdió-zenész / dalszerző / producer. Karrierje során számos neves előadóval dolgozott együtt - legutóbb például Fernando Saunders (Lou Reed, Jeff Beck, Heart) oldalán tűnt fel.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [132. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás