Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TANKARD - bemutatták a 'Syrian Nightmare' című szám szöveges klipjét


2017-06-06

A német "alkoholista thrasherek" néhány napja új albummal jelentkeztek...

A legendás banda tehát befejezte 2014-es albuma, a 'R.I.B.' folytatásának munkálatait. A thrasherek januárban vonultak be a Troisdorf-beli Gernhart Stúdióba, hogy Martin Buchwalter (Destruction, Accuser, Perzonal War) producerrel felvegyék az új nagylemezt, ami a 'One Foot in the Grave' címet kapta. A Tankard 35. évfordulója alkalmából megjelent album munkálatai februárra értek véget. Az új anyag június 2-án jelenhetett meg, a Nuclear Blast jóvoltából (a lemezborítót Patrick Strogulski tervezte).

A banda a 'One Foot in the Grave' album kapcsán a következő közleményt adta: "Igen, öregek vagyunk, de ahogy a lemez címe is elárulja: ez még nem a vég! Nagyon izgalmas volt a Martin Buchwalter-rel közös munka - örülünk, hogy sikerült végre összehoznunk a dolgot, mivel már vagy 100 éve ismerjük őt! Martin megkövetelt tőlünk mindent, amire képesek vagyunk; így most nagy magabiztossággal jelenthetjük ki, hogy ez az album csodálatosra sikeredett! Ahogy azt megszokhattátok a Tankard esetében, dalszerzési idő tekintetében ezúttal is hatalmas volt rajtunk a nyomás - az idegeink pengeélen táncoltak. A kemény erőfeszítés azonban igencsak megérte! Reméljük, nektek is tetszeni fog ez album, legalább annyira, mint saját magunknak! Köszöntsük együtt a következő 35 évet!".

Frissen bemutatták az új lemez borítóját, amit illetően az alábbiakat közölték: "A mai napon bemutatjuk ünnepi albumunk illusztrációját. Erről kiderült, hogy ikonikus kabalánk, a Tankard-Alien 13 kihagyás után ismét visszatért! Az űrlény 1989-ben született, az 'Alien' EP megjelenésével, és egészen eddig öt album fedelén szerepelt. Rajongói klubunk, a Maniac Aliens, szintén erről lett elnevezve. Az új lemezborítót Patrick Strogulski tervezte - ő annak a Sebastian Krüger-nek a fia, aki egy korábbi Tankard-borítóművész - ő készítette például az 'A Girl Called Cerveza' és az 'R.I.B.' illusztrációit".

A tracklista:
01. Pay To Pray
02. Arena Of The True Lies
03. Don’t Bullshit Us!
04. One Foot In The Grave
05. Syrian Nightmare
06. Northern Crown (Lament Of The Undead King)
07. Lock ‘Em Up!
08. The Evil That Men Display
09. Secret Order 1516
10, Sole Grinder

Íme az 'Arena Of The True Lies' című szám hivatalos szöveges videója, valamint a címadó dal hivatalos videoklipje, aminek forgatásánál egy ausztrál filmrendező, Aaron McLoughlin segédkezett (ő animálta a Tankard 2014-es 'Fooled by Your Guts' videoklipjét is). A forgatás Frankfurtban zajlott, egy Alte Liebe nevezetű kocsmában:

Az albumot február 17-én mutatták be először, a frankfurti Alte Liebe klubban. A buliról készült felvételeket a Nuclear Blast örökítette meg:

Alább elérhető két újabb előzetes, amiben a tagok a dalszerzői munkával és az album hangzásával kapcsolatban nyilatkoznak:

A megjelenést követően bemutatták a 'Syrian Nightmare' című szám hivatalos szöveges videóját is:

Alább lehet böngészni a csapat nemrég bejelentett 2017-es turné-dátumait:

24.06. D Dischingen - Rock am Härtsfeldsee
01.07. D Gardelegen - Metal Frenzy Open Air
05.08. D Wacken - Wacken Open Air
26.08. D Cham - L.A. Moshclub-Festival
02.09. D Katzenbach - Metallergrillen
22.09. P Porto - Hard Club
23.09. P Lisbon - Cine-Teatro De Corroios
06.10. D Erfurt - From Hell
07.10. D Rostock - M.A.U. Club
08.10. D Braunschweig - B58
28.10. GE Tiflis - tba
25.11. MAL Johore - Rockin
01.12. D Nürnberg - K4-Festsaal
02.12. D Berlin - BiNuu
29.12. D Frankfurt - Batschkapp (TANKARD & Friends Festival)
30.12. D Ingolstadt - Eventhalle Westpark

A Tankard 2014. június 20-án adta ki legutóbbi stúdió-munkáját, a 'R.I.B' ('Rest In Beer') című albumot. Erről bővebben itt írtunk.


TANKARD - bemutatták a 'Syrian Nightmare' című szám szöveges klipjét
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás