Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MERIDIAN - új dalt / videoklipet osztott meg a dán metalbanda: 'Circle The Drain'


2019-05-16

Az Esbjerg városából származó Meridian együttes 'Margin of Error' címmel adta ki új albumát.

A banda harmadik, 'Margin of Error' című albuma - ami a 2016-os 'Breaking the Surface' folytatása - a Mighty Music Records jóvoltából látott napvilágot, 2019. március 22-én, CD-n, LP-n és digitális formában.

Az új lemezt a Death Island Stúdió falai között rögzítették, a gitáros, Marco Angioni producelésében. Az új anyagra felkerültek többek közt a 2018-as 'The Fate of Atlantis' EP egyes dalai - köztük a nagy sikereket aratott 'Fragments Of A Life' single is.

A 'Margin of Error' zenei tekintetben alapvetően egy dallamos hard rock album, rajta fülbemászó, lassú, gyors és középtempós himnuszokkal. "Erős dallamok, felejthetetlen refrének és precízen megkomponált szermények" jellemezik ezt a minden tekintetben ütős lemezt.

Lentebb elérhető a 'Fragments Of A Life' című single-dal, plusz az újonnan megjelent 'Second Best', 'The Devil Inside Us All' és 'Circle The Drain' dalok videoklipje.

Bővebb infók a Meridian együttesről, a Facebookon találhatók. Album-rendeléssel kapcsolatos infók a zenekar hivatalos honlapján érhetők el.


MERIDIAN - új dalt / videoklipet osztott meg a dán metalbanda: 'Circle The Drain'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás