Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a 'Werewolf' című szám videoklipje a DEBACKLINER debütáló albumáról!


2016-11-29

A Pitch Black Records szeptemberben leigazolta a francia Debackliner zenekar, annak első teljes értékű albuma október 21.-i kiadása végett.

A Marseille-ből származó együttes eredetileg 2006-ban alakult, The Omega néven, de azóta komoly fejlődésen és némi stílusváltáson is átestek; így a jövőben már Debackliner-ként zenélnek. A csapat az elmúlt években többszáz koncertet adott Franciaország-szerte - előzenekarként játszottak például Blaze Bayley (ex-Iron Maiden) helyi turnéján is.

Mostanra megszületett az első Debackliner album, ami az alábbi dallistával jelent meg, október 21-én, a Pitch Black Records jóvoltából:

01. Pandora
02. Rise of Angel
03. Children of the Night
04. Werewolf
05. Erase the Hordes
06. Mr. Jack
07. The Omega
08. Jolly Roger
09. Circle

Az alábbi lejátszón és a Bandcamp-en meg lehet hallgatni a Debackliner első három single-dalát, valamint különböző formátumban (CD-n, digipakban, digitálisan) meg lehet rendelni a debüt-lemezt. Emellett lentebb elérhető a 'Werewolf' című szám hivatalos szövegs videoklipje, ami november végén jelent meg.

A Debackliner "autentikus formában ötvözi a dallamos heavy metal zenét némi death metalista hörgéssel, érzelmi kitörésekkel, tempóval és enyhe szimfónikus / opera-beütéssel. Erőteljes, lendületes dalaikat feszes, modern hangzással prezentálják bemutatkozó albumukon, amit a Marseille-beli Freaky Dog Stúdióban rögzítettek".


Itt a 'Werewolf' című szám videoklipje a DEBACKLINER debütáló albumáról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás