Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az új dal a DAMNED PILOTS "steam-punk koncept-albumáról"!


2016-12-15

A 2013-ban alakult olasz "poszt-nukleáris metalbanda" új kiadóra talált a Sliptrick Records személyében. Következő lemezük, az 'Overgalaxy' a tél folyamán jelenik meg.

Az 'Overgalaxy' egy "steam-punk koncept-album", ami Don Nutz elmondása alapján "négy mesehős-karakter történetét meséli el" - ezek név szerint a következők (egyébként a banda tagjai): maga Don Nutz, Sgt Ote, Willer Hertz és Erik Space. "A négy főszereplő a jövőbeni űrbe utazik, a 2500-as évbe, de az utat egy 1970-es évekbeli hippi lakókocsival teszik meg. A jármű azonban nem akármilyen: segítségével legyőzhetik főellenségüket, Gorguss-t és az ő gonosz birodalmát".

Az új dalszövegeket a frontember, Sgt Ote írta. Az alap-sztori mellett "szerelemről és gyűlöletről, háborúról és békéről, múltről és jelenről, valamint bukott politikai rendszerekről" is hallhatunk történeteket - mindezt persze a Damned Pilots-tól megszokott, humoros B-kategóriás sci-fi stílusban előadva.

Az 'Overgalaxy' albumot a trieszti Track Terminal Stúdióban vették fel, Francesco Bardy producelésében. Az utómunkálatok a hollandiai Ijmuiden-ben zajlottak, a Voodoosound Stúdióban, Paul van Rijswijk hangmérnök felügyelete alatt. A produceri munkákat Ron Goudie (Gwar, Death Angel, Poison) látta el; míg a keverésért a híres Bill Metoyer (W.A.S.P., Trouble, Slayer, stb.) felelt.

Az 'Overgalaxy' akább látható borítóját egy fülüp-szigeteki művész, Uzi Emperado készítette.

Íme az első friss dal-premier, a 'Gorguss':

Bővebb infók a Damned Pilots zenekarról, a Facebook-on olvashatók.

Az alábbi lejátszón teljes egészében meghallgatható a banda 2013-as debütáló EP-je, a 'Spaced Out':


Itt az új dal a DAMNED PILOTS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás