Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

IMPALERS - 'Megalodon' címen új kislemezt adtak ki a dán thrasherek (premier)


2016-09-25

A 2007-ben alakult "skandináv thrash-kalapács" egy újabb precíz riffekkel teli, politikai témájú dalszövegekkel felszerelt single-dallal állt elő.

Søren Crawack frontember a következőket nyilatkozta: "A 'Megalodon' az egyik legagresszívabb, legbrutálisabb és leglényegretörőbb dal, amit valaha is leraktunk az asztalra. A politikai témák mellett ezúttal úgy döntöttünk, beleviszünk némi őskori, történelem előtti csavart a dologba; így ez az EP tulajdonképpen az óceánok legnagyobb és leggonoszabb gyilkosáról szól, a Megalodon-ról, akinek története átültethető napjaink politikai káoszába is".

A 'Megalodon' produceri és mixer munkáit Marco Angioni látta el, a Death Island Stúdió falai között. Az Evil EyE Records jóvoltából megjelent digitális kislemez borítóját Mario Lopez tervezte. Alább elérhető a dal-premier; a rendelést pedig az Impalers Bigcartel-oldalán, illetve az iTunes-on lehet leadni.

Az Impalers legutóbbi, második nagylemeze, a 'God from the Machine' 2015 áprilisában jelent meg, a norvég Crime Records kiadó jóvoltából.


IMPALERS - 'Megalodon' címen új kislemezt adtak ki a dán thrasherek (premier)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás