Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta új gitárosát az ICED EARTH


2016-09-25

Troy Seele gitáros augusztus végén lépett ki az Iced Earth-ből. Utódját most megtalálták Jake Dreyer személyében.

Jon Schaffer, a banda frontembere a következőket jelentette: "Testvéreink, fogadjátok szeretettel köreinkben Jake Dreyer-t, új szólógitárosunkat. Nagyon izgatottak vagyunk mindannyian, mivel Jake személyében egy rendkívül tehetséges, lelkes és barátságos társra leltünk. Jake, Stu [Block, énekes] és jómagam az elmúlt héten próbáltunk először közösen, a Függetlenség Csarnokában, ahol új barátunk azonnal letaglózott mindenkit gyilkos szólóival. Természetesen Jake fog játszani az új Iced Earth albumon, de addig még a novemberi német Hammerfest-en is bemutatkozik a közönség előtt.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden gitárosnak, aki eljött a meghallgatásra; rengeteg kiváló tehetséggel találkoztunk. Még egyszer köszönjük az érdeklődést és a lelkesedést mindenkinek!
Az új lemez egyébként csodásan alakul - már most azt kell, hogy mondjam, hogy ez lesz az Iced Earth történetének egyik legjelentősebb kiadványa. Újabb szintre jutottunk; ehhez kétség nem fér.
Maradjatok türelemmel; hamarosan jönnek a friss hírek!
".

A 24 éves Jake Dreyer korábban megfordult a White Wizzard, a DeathRiders és a Kobra And The Lotus zenekarokban is. Egy darabig tagja volt a Jag Panzer együttesnek is; de az utóbbi időben elsősorban session- / turné-zenészként tevékenykedett. 2011-ben kiadott egy instrumentális szólóalbumot, 'In the Shadows of Madness' címen.

Az Iced Earth előző gitárosa, Troy Seele augusztus végén jelentette be kiválását - erről bővebben itt írtunk. Seele utoljára október 16-án lép fel az Iced Earth színeiben, a mexikói Knotfest-en.

Hamarosan egyébként lezajlanak az Iced Earth új nagylemezének előzetes munkálatai; a banda januárban veszi célba új stúdióját, az album felvételei végett. Jon Schaffer frontember korábban elmondta, hogy csapata következő, 12. nagylemeze várhatóan 2017 első felében jelenik meg, 'The Judas Goat' címmel. Erről bővebb infók hamarosan...

Másik hír, hogy az Iced Earth decemberben részt vesz az európai 'MTV Headbangers Ball' turnén, aminek keretében a budapesti Barba Negrába is ellátogatnak (erről bővebb infók itt), a Kataklysm, az Ensiferum és az Unearth társaságában.


Bemutatta új gitárosát az ICED EARTH
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás