Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

AMON AMARTH - itt a harmadik dal / videoklip a 'Berserker' albumról: 'Mjölner, Hammer Of Thor'!


2019-06-05

A svéd death-metalisták május 3-án adták ki új, 'Berserker' című albumukat, a Metal Blade Records jóvoltából.

A 'Berserker' albumot a nyugat-hollywoodi Sphere Stúdióban vette fel a banda, Jay Ruston (Anthrax, Steel Panther, Stone Sour) producerrel.

Az új albumra "12 monstre heavy metal-himnusz került fel, tele tüzes dallamokkal, izgalmas zenei betétekkel és hátborzongató drámával". A 'Berserker' "a banda magas fokú kreativitásának és kollektív, kompromisszumot nem ismerő erejének eredménye. Kezdve a 'Fafner's Gold' nyitó-riffjeivel és a 'Crack The Sky' egyszerű brutalitásával, át a 'Raven's Flight' epikus haragján, egészen az 'Ironside' és a 'Skoll And Hati' nyers, meseszerű izgalmáig, a 'Berserker' egy igazi, védjegyes Amon Amarth album, rajta a banda jellegzetes hangzásának és stílusának minden jellemzőjével".

Íme az új lemez borítója és dallistája:

01. Fafner's Gold
02. Crack The Sky
03. Mjolner, Hammer Of Thor
04. Shield Wall
05. Valkyria
06. Raven's Flight
07. Ironside
08. The Berserker At Stamford Bridge
09. We Can Set Our Sails
10. When Once Again
11. Wings Of Eagles
12. Into The Dark

Az első új single-dal, a 'Raven's Flight' alább elérhető szöveges videó formájában. Újabban megjelent a 'Crack The Sky' és a 'Mjölner, Hammer Of Thor' című számok Roboshobo által rendezett kisfilmje is. Egy speciális klip-trilógiáról van szó, amiben a "Berserker" szerepét Josh Barnett, "Thor" szerepét Erick Rowan, a "Demon Boss" szerepét Tess Kielhammer, a "Shield Maiden" szerepét pedig Shanie Rusth alakítja. Mellettük feltűnik a videoklipekben Erik Arevalo, Victor Henry és a kanadai WWE-legenda Viktor is ("Demon Henchman" szerepében).

Így készült a klip-trológia:

Az új album munkálatait összefoglaló, Legend Of The Berserker című videó-sorozat első négy része itt érhető el:

Az Amon Amarth legutóbbi, 'Jomsviking' című stúdióalbumáról bővebben itt írtunk. Ezen a lemezen a Vomitory dobosa, Tobias Gustafsson játszik; miután a banda és Fredrik Andersson útjai ezt megelőzően, 17 év után váltak külön. A 'Berserker' albumon már Jocke Wallgren (ex-Astrophobos, ex-October Tide, ex-Valkyrja) dobol.

A zenekar előző turnéja május folyamán zajlott le Észak-Amerikában (a búcsúzó Slayer, a Lamb Of God és a Cannibal Corpse társaságában). A nyár folyamán továbbá több európai fesztiválon fellép a banda; június 12-én pedig a budapesti Barba Negra Track fellépői lesznek. Szeptember és október folyamán továbbá ismét Észak-Amerikában turnézik a banda; méghozzá az Arch Enemy, az At The Gates és a Grand Magus kíséretében. A teljes beosztás itt érhető el.


AMON AMARTH - itt a harmadik dal / videoklip a 'Berserker' albumról: 'Mjölner, Hammer Of Thor'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás