Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

5 év után új albumot rögzít a CRYSALYS


2016-10-02

A metalcore-t szimfónikus metalzenével ötvöző, olasz Crysalys együttes az alábbiakat jelentette a próbateremből:

"Először is szeretnénk megköszönni mindenkinek a támogatást. Nem is számítottunk ilyen sok megrendelésre... szóval ennél szebb módon nem is tudtuk volna megünnepelni a 'The Awakening of Gaia' album ötödik évfordulóját! Jelenleg azonban mindennél fontosabb, hogy be tudjuk fejezni következő lemezünk munkálatait; habár még sok dolog van hátra... Novemberben fogunk stúdióba vonulni; januárban pedig egy híres "gyárban" fogjuk elvégezni a keverést.; majd egy videoklipet is leforgatunk. Természetesen a tőlünk telhető legjobbat adjuk, hogy egy nagyszerű lemezzel ajándékozzunk meg titeket 2017 tavaszán. Kezdődjön tehát a visszaszámlálás!".

A Crysalys első körben 2003 és 2009 közt volt aktív - ezidő alatt egy EP-jük jelent meg, 'White Lotus on Acheron' Shores'. Az átmeneti feloszlás után a banda - új felállással - 2011 szeptemberében tért vissza első nagylemezével, amit a 'The Awakening of Gaia' címmel adott ki a WormHoleDeath Records.

Bővebb infók a zenekarról, a Facebook-on olvashatók.


5 év után új albumot rögzít a CRYSALYS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás