Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: AVATAR - 'Night Never Ending'


2016-10-03

A svéd death / groove metal banda állandósult partnere, Johan Carlén rendezésében filmesítette meg új, 'Feathers & Flesh' című albumának 'Night Never Ending' című single-dalát.

Johannes Eckerström, az Avatar frontembere elmondta: "Egy egy igazán speciális dal; talán az egyik legtempósabb - merem azt mondani -, legörömtelibb nótánk. A reményteljes üzenet felszíne alatt azonban egy hatalmas tragédia rejtőzik - ezt próbáltuk leképezni, amikor úgy döntöttünk, videót forgatunk a számhoz. Ez a klip egyébként nagyon közel áll a szívemhez, miután nincsenek igazán benne úgynevezett "rockeres" részek, de mégis tökéletesen prezentáljuk az Avatar-nak azon oldalát, amit világszerte élveznek a rajongóink. Nagyon kevés dolog létezik, ami szebb az általánosságban vett kontrasztnál; és épp erről szól az egész 'Feathers & Flesh' album. Reményről és tragédiáról...".

Az Avatar új, 'Feathers & Flesh' címmel ellátott lemeze május 13-án jelent meg, Amerikában az Entertainment One Music, a világ más táján pedig az Another Century jóvoltából.

A 'Feathers & Flesh' több mint egy szimpla koncept-album; lévén a történet olyan hosszúra és részletesre sikeredett, hogy a banda úgy döntött, kibővíti azt egy teljes, önálló, illusztrált könyvvé, ami keménykötéssel jelenik meg, az album mellékleteként, 60 oldallal, benne az összes dalszöveggel, amit összesen 109 versszak alkot. Betekintést a műbe az Avatar honlapján lehet nyerni.

Az album - amiről bővebben itt írtunk - első hivatalos körútja Észak-Amerikában zajlott le, április 30.-i kezdettel, a Wilson és a Sunflower Dead társaságában. A banda most bejelentette a turné európai felvonását is. A november-decemberi körút plakátja lentebb látható; a beosztás így néz ki:

November
21 – Belfast, UK – Oh Yeah Music Centre
22 – Dublin, UK – Voodoo Lounge Dublin
23 – London, UK – O2 Academy Islington
24 – Liverpool, UK – O2 Academy Liverpool
25 – Glasgow, UK – O2 ABC Glasgow
27 – Oxford, UK – O2 Academy Oxford
28 – Sheffield, UK – O2 Academy Sheffield

December
2 – Milánó, Olaszország – Legend Club Milano
3 – Lyon, Franciaország – Ninkasi Kao
5 – Párizs, Franciaország – Trabendo
6 – Strasbourg, Franciaország – Laiterie La
7 – Nijmegen, Hollandia – Doornroosjee
8 – Ludwigburg, Németország – Rockfabrik
9 – München, Németország – Backstage Club
10 – Berlin, Németország – Musik & Frieden
13 – Koppenhága, Dánia – Pumpehuset
14 – Oslo, Norvégia – Rockefeller
16 – Göteborg, Svédország – Sticky Fingers


Klip-premier: AVATAR - 'Night Never Ending'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás