Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

FULL SCALE RIOT - hallgasd végig az all-star felállású new yorki hardcore-kvintett bemutatkozó albumát!


2016-11-21

A Full Scale Riot zenekar 'Empower' címmel jelenteti meg első nagylemezét, 2016. november 25-én, a Eulogy Recordings jóvoltából.

Az Eric Rachel által producelt és Eric Kovortec (Trax East Recording Studio) által kevert 'Empower' album egy "közel félórás punk / thrash-beütésű hardcore-remekmű". A lemezen többek közt olyan neves vendégek jutottak szerephez, mint Jimmy Gestapo (Murphy's Law), aki az 'Eighty-Two Hundred' című számban vokálozik; Tsarina Romanoff, aki a 'Hold You To The Fire' dalt énekelte fel; és Chris Rivers bronxi rapper (a néhai legenda, Big Pun fia), aki a 'Freedom Of Self' munkálataihoz járult hozzá. Mellettük továbbá a híres blues / reggae-zenész, Ben Harper, valamint a Soulfly-ból ismert gitárvirtuóz, Marc Rizzo is feltűnik egy-egy dalban - ez utóbbi a 'Hope', előbbi pedig a 'Game Face' című számban szólózik.

A november 25-én CD-n és digitálisan (majd egy későbbi időpontban bakeliten is) megjelenő 'Empower' borítója és dallistája így néz ki:

01. Hold You To The Fire
02. All Day PMA
03. Eighty-Two Hundred Drop
04. Eighty-Two Hundred
05. Game Face
06. Hope
07. Rising Tide
08. The Day I Died
09. Freedom Of Self

A Full Scale Riot zenekart a legendás M.O.D. egykori gitárosa, Tim McMurtrie alapította 2006-ban, miután saját rap-rock bandája, a Rhythm Trip feloszlott. Tim-hez rövid időn belül csatlakozott BJ Allen énekes, akivel közösen nekiláttak a dalszerzésnek. Habár Allen az egyik alapító, a F.S.R. bemutatkozó EP-jén nem ő, hanem a Generation Kill basszerosa, Rob Moschetti énekel; így az előbbi később távozott is a felállásból. Első dalaikat országszerte játszották kisebb rádiók és tévécsatornák; New York környékén pedig számtalan koncertet adtak hétvégenként. Néhány éve azonban különváltak a tagok, miután egyéb elkötelezettségeik nem tették lehetővé a projekt fenntartását; Tim és BJ azonban nemrég újra felelevenítette kapcsolatát; így 2015-ben ismét visszatért a zenekar. A két alapító mellett Jeff Wood basszusgitáros (szintén egykori M.O.D.-tag), valamint Evan Rossiter dobos egészítette ki a felállást.

Debütáló EP-jük, a 'Depopulation' a lenti lejátszón teljes egészében meghallgatható; itt pedig elérhető az egész nagylemez (már négy nappal a hivatalos megjelenés előtt):


FULL SCALE RIOT - hallgasd végig az all-star felállású new yorki hardcore-kvintett bemutatkozó albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás