Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

UBUREN - új dalt mutatott be a norvég viking black metal banda


2020-05-24

A Dusktone Records adja ki a 2010-ben alakult Uburen zenekar negyedik nagylemezét, amihez itt az első ízelítő dal!

Az Uburen új albuma a 2019-es folytatása lesz. Hamarosan közzéteszik az új lemez részleteit... de addig is elérhető lentebb az első új dal, a 'When The River Breaks' szöveges videója:

Az Uburen zenekart 2010-ben alapította Ask, Bior, Thord (az ex-dobos) és Ravn (az ex-szólógitáros). Ez a formáció egyedi hangzású black metal zenében utazik. Ezt a stílust ötvözik viking ideológiával és folklór-témákkal. Dalaik epikus és magasztos, de egyben melankólikus hangzással bírnak; vokálok tekintetében egyaránt hallhatók sikolyok és üvöltések, valamint spoken-word betétek és "tiszta ének" részek. Az Uburen a megalakulást követő évben elnyerte a 'Legjobb underground metal-produkciónak' járó díjat a Bloodstock versenyen; a későbbiekben pedig már saját headliner turnékat szerveztek (többek közt Mexikóban, Angliában, Németországban és Oroszországban); emellett pedig olyan nagy nevek előzenekaraként léptek színpadra, mint például az Enslaved, az Einherjer vagy a Harakiri For the Sky. A kritikusok a black metal-színtér egyik legjobb "élő bandájának" nevezik őket. 2019-ben, Wrage Steinarson személyében új dobos csatlakozott az Uburen-hez, miután a banda megvált eredeti ütősétől, Thord Olavson-tól. Ezzel az új felállással láttak neki a soron következő albumnak, ami a tavalyi évben megjelent 'And the Mountains Weep' folytatása lesz.

Bővebb infók, hírek a bandáról és az új albumról a Facebook-on olvashatók.


UBUREN - új dalt mutatott be a norvég viking black metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás