Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

XOTH - bemutatta első albumát a Phalgeron, a Warbringer és a Lecherous Nocturne egyes tagjai alkotta "space-shred" banda


2016-11-08

A Seattle-i Xoth együttes 'Invasion Of The Tentacube' címmel jelenteti meg első nagylemezét november 10-én, csütörtökön.

A Phalgeron, a Warbringer és a Lecherous Nocturne ex-tagjai alkotta Xoth "technikás space-thrash" zenében utazik. Elsőszámú hatásaik közt emlegetik a Bal-Sagoth, a Vektor, az Absu és az Obscura zenekarokat.

Bemutatkozó albumuk, az 'Invasion Of The Tentacube' "a brutális dob-témák, a dupla shred-gitárszólók, a slap-bass, a fogós dallamok és az elborult kozmikus mesék perfekt elegye. Habár a banda tagjainak zenei háttere és egyéni stílusa nagyban eltér egymástól, a Xoth zenekaron belül mégis egy eklektikus egészet alkot kollektív megnyilvánulásuk. A Xoth persze nem csak a komplex zenei kompozíciók és a technikás megoldások kedvelőinek lesz ínyére, a jóöreg heavy metal muzsika rajongóinak, és a szimplán headbangelni vágyóknak is tökéletes hallgatnivalót biztosít. Itt születik meg a szemünk és fülünk előtt egy új műfaj, a Seattle Space Shred"!

Az 'Invasion Of The Tentacube' november 10-én kerül forgalomba, CD-n és digitálisan, az alábbi borítóval és dallistával:

01. Tentacles Of Terror
02. Antediluvian Annihilation
03. Terramorphosis
04. Transcending The Energy Harvest
05. Invasion Of The Tentacube
06. Digital Mausoleum
07. Ancient Sentient Ooze
08. Universal Death
09. Consciousness Void

Alább elérhető a teljes album-premier:

A Xoth felállását a következő zenészek alkotják: Tyler Splurgis gitáros-énekes, Woody Adler gitáros-vokalista, Ben Bennett basszusgitáros-vokalista és Jeremy Salvo dobos.


XOTH - bemutatta első albumát a Phalgeron, a Warbringer és a Lecherous Nocturne egyes tagjai alkotta
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás