Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Klip-premier: RISING - 'White Heat'


2019-03-04

A koppenhágai sludge / doom metal banda új videót mutatott be negyedik, 'Sword and Scythe' című albumáról.

A Rising új nagylemeze, a 'Sword and Scythe' tavaly októberben jelent meg, az Indisciplinarian kiadó jóvolátból. Erről az albumról mutatták most be a 'White Heat' című dal videoklipjét, amit Morten Grønnegaard énekes / dalszövegíró  / rendező így kommentált: "A 'White Heat' egy távoli jövő történetét meséli el, ahol a fosszílis energiák - melyek egykoron kikovácsolták az ipari társadalmat - már csak letűnt emlékek. Az emberiség új energiaforrás után kutat, aminek révén előállíthatják a "fehér hőt", és általa újraiparosíthatják a világot. Zenei tekintetben egy gyors, agresszív, de ugyanakkor dallamos nótáról van szó - domniancia és túlélés egyaránt jellemzi a hangulatot - ez a jó és a rossz összecsapása. A videó egy metaforikus illusztráció, ami bemutatja a fentebb említett tényezők konzekvenciáját, ami tulajdonképpen maga a jelenkori világ".

Korábban megjelent a 'Salted Earth' című szám kisfilmje is:

A Rising legutóbbi albuma, a 2016-os 'Oceans Into Their Graves' megjelenése után számos koncertet adott Európa- és Dánia-szerte. Felléptek például hazájuk leghíresebb fesztiválján, a Roskildén is (ahol Palle Demant rendezésében videoklipet forgattak 'Death Of A Giant' című számukhoz - lentebb ez is elérhető).

2019-ben ismét hazai turnékat bonyolít le a Rising - fellépnek például Koppenhágában, az Alkymist, valamint a legendás Artillery társaságában; továbbá megrendezik az évente esedékes Rising Fesztivált is, június folyamán.

A Rising Jacob Bredahl (By The Patient, The Kandidate) producerrel rögzítette új anyagát, az Aarhus-beli Dead Rat Stúdió falai között. A keverést Brad Boatright végezte el, az amerikai Audiosiege-ben (Sleep, Black Breath, Old Man Gloom). A 'Sword and Scythe' album borítóját maga az énekes, Morten Grønnegaard tervezte.


Klip-premier: RISING - 'White Heat'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás