Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Eric Rivers gitáros kilépett a H.E.A.T. zenekarból


2016-10-04

A nagysikerű svéd hard rock banda az alábbi hírekkel jelentkezett:

"Kedves rajongóink, szomorú hírt kell közölnünk veletek. Eric Rivers úgy döntött, hogy hosszú és kitartó szolgálata után most elhagyja a bandát. Nyilván eléggé lehangolt minket egy alapító tag és egy tehetséges gitáros elvesztése, aki nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a H.E.A.T.-ből az legyen, ami mára lett. Természetesen nincs köztük semmi viszály; ezután is jóbarátok maradunk. A legjobbakat és a legnagyobb boldogságot kívánjuk Eric-nek, bármerre is vigye őt a sors. Nagyon fog hiányozni.
// Erik, Jimmy, Jona, Crash
".

Rivers a következőképpen kommentálta kiválását: "Fájdalommal teli szívvel kell bejelentenem, hogy távozok a H.E.A.T. zenekarból; habár ez a döntés már jóideje megfogalmazódott bennem. Nehéz megválaszolni a kérdést a miértre; egyszerűen csak annyit mondanék, hogy nekem elég volt ennyi, szeretném befejezni ezt az utazást, ami egyébként egy csodálatos utazás volt. Több mint 10 év, 5 album és megszámlálhatatlan turné a világ körül... és persze ami a legtovább ebben a bandában tartott: azok maguk a rajongók. Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat és azt a mérhetetlen támogatást, amit az évek során kaptam. Csakis szép emlékeket tudok őrizni magamban erről az időszakról - nekem megtiszteltetés, hogy játszhattam nektek!
Egykori bandatársaimnak annyit üzennék, hogy TI VAGYTOK A LEGJOBBAK! Köszönöm, hogy támogattok engem ebben a döntésemben is. Hatalmas részei voltatok az egész életemnek! Még véletlenül sincs tehát szó semmiféle rosszmájúságról. A H.E.A.T.-nek pedig van egy remek tulajdonsága: ilyen helyzetek után még erősebben és még nagyobbat szólva tér vissza. Ez így lesz most is; szóval alig várom már, mit hoz a jövő a srácok számára. Ja, igen, ha a jó oldalát nézem a dolognak: végre elmehetek egy H.E.A.T. koncertre, és az első sorból tombolhatom végig a bulit!
Nu ska pappa ta en grögg!
Eric Rivers
".

A H.E.A.T. hamarosan megkezdi a meghallgatásokat. Új gitárosukat várhatóan jövő év elején mutatják be.

A H.E.A.T. aktuális lemeze, a 'Live in London' c. koncertalbum 2015. február 20-án került kiadásra, az earMUSIC jóvoltából (erről itt írtunk). Ezt megelőzően 2014 áprilisában adták ki legutóbbi stúdiólemezüket, 'Tearing Down The Walls' címen.


Eric Rivers gitáros kilépett a H.E.A.T. zenekarból
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás