Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ETERNAL REST - 'The Picture of Hatred' címmel adta ki harmadik albumát az ausztrál tech-death banda; itt a teljes stream!


2019-06-09

A Brisbane-i zenekar 'The Picture of Hatred' címmel látta el új nagylemezét, amit június 7-én adott ki a Gore House Productions.

Az Eternal Rest az elmúlt 6-7 évben bejárta hazáját, Európát és Amerikát is - többek közt olyan neves bandák előzenekaraként léptek fel, mint a Cryptopsy, a Decapitated és a Suffocation. Koncertjeik alapját többnyire 2013-ban megjelent debütáló nagylemezük, a 'Prophetic' és ennek folytatása, a 2017-es 'A Death in the Darkness' dalai adták.

A Brisbane-i zenekar 2016 októberében lemezszerződést kötött; mégpedig az Adelaide-i Truth Inc. Records-szal. A banda 2017 februárjára elkészült második teljes értékű stúdiólemezével, aminek megjelenése azév márciusában volt esedékes. Az 'A Death in the Darkness' címmel ellátott anyagot a new yorki Joe Cincotta (Suffocation, Obituary) keverte véglegesre, a Full Force Stúdió falai között. Ezen az albumon vendégként tűnt fel a Psycroptic gitárosa, Joe Haley.

Most eljött az idő az új fejezet megnyitására: az Eternal Rest együttest a Gore House Productions kiadó igazolta le. Az idén tíz éves csapat egy 'The Picture of Hatred' című nagylemezt tett ezúttal le a death metal-színtér asztalára. Egy "ultra-kemény, vibrálóan sötét, intenzív, extrém és brutális" anyagról van szó, amit a kiadó erősen ajánl, a korai Nile / Behemoth / Brutal Truth lemezek rajongóinak.

A 'The Picture of Hatred' borítóját a híres francia illusztrátor, Remy Cooper (Katalepsy, Thy Art Is Murder, Whitechapel) készítette. A lemez felvételei ezúttal az Eternal Rest Brisbane-beli stúdiójában zajlottak; a keverést és a masztert pedig a svéd legenda, Dan Swanö végezte el, a Unisound Stúdió (Bloodbath, Incantation, Pestilence, stb.) falai között. A lemez fedele és dallistája így néz ki:

01. Sanctuary Alight
02. This Will All End In Violence
03. Obscured Faith
04. The Will of Death
05. Chained to Nothing
06. The Painted World
07. The Picture of Hatred
08. Water Me Not
09. Walk with Me
10. Awaken, O Fury

A június 7-én megjelent albumot itt lehet megrendelni digitálisan és CD-n. Az album 'Walk With Me' című számának hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető. Szintén lentebb érhető el a 'The Will Of Death' című dal videója és a teljes album-stream.

A jövőbeni lemezbemutató körútról, illetve a bandáról bővebb infók a Facebookon érhetők el.


ETERNAL REST - 'The Picture of Hatred' címmel adta ki harmadik albumát az ausztrál tech-death banda; itt a teljes stream!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás