Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

A Frontiers kiadónál jelenik meg a francia RISING STEEL zenekar második albuma


2019-11-27

A Grenoble-beli heavy metal banda a dán Mighty Music kiadótól igazolt át az olasz Frontiers Music Srl céghez.

A Rising Steel zenekart az Ellipsis frontembere, Fabrice Emmanuelson vezeti, de tagja az eredeti bandának Mighty Virgile (Restful) gitáros és Pierre "Stone Warrior" Le Port (Stillrise) basszusgitáros is. A '80-as évek NWOBHM színtere által ihletett együttes az Iron Maiden és a Judas Priest nyomdokaiba kíván lépni.

A banda 2016. november 18-án jelentette meg első nagylemezét, a dán Mighty Music Records jóvoltából. A 'Return of the Warlord' album a Rising Steel 2015 márciusában megjelent debütáló EP-je, a 'Warlord' teljes értékű folytatása. Ezt az albumot a Marseille-i Soundsuite Stúdióban rögzítették, és a portlandi Audiosiege falai közt keverték.

Miután megjelent a bemutatkozó nagylemez, a csapat olyan neves bandákkal turnézott Európa-szerte, mint a Jaded Heart, a Sister Sin, a Nightmare, az ADX, a Nashville Pussy és az Annihilator - ezáltal pedig komolyabb, nemzetközi hírnévre tettek szert. Három évnyi turnézás és dalszerzés után most elérkezett az idő: a banda készen áll második teljes értékű albuma, a 'Fight Them All' kiadására. Az új lemezt már a banda új partnere, a Frontiers Records dobja piacra, 2020 tavaszán.

"Igyekeztünk a legjobbat kihozni magunkból, egyben azon voltunk, hogy megőrizzük a heavy metal "true" lelkületét. Azon voltunk, hogy még erősebbé tegyük zenénk metalos hangzását, de egy kicsit sötétebbé is tegyük a dalok alapvetően klasszikus stílusú megszólalását. Új albumunk nagy előrelépés számunkra, és miután leigazolt minket a Frontiers, még erősebb ennek visszaigazolása. Egy álmunk vált valóra, de a történet nem áll itt meg...!" - közölte a banda.

Az új albumot Svédországban rögzítette a csapat, Rickard Bengsston és Staffan Karlsson hangmérnökök (Arch Enemy, Shining, Spiritual Beggars, Grand Magus, stb.) társaságában. A keverést és a maszterizálást Mika Jussila végezte el Finnországban, a Finnvox Stúdió falai között.

Hamarosan közzéteszik a 'Fight Them All' album további részleteit...

Bővebb infók a bandáról, a Facebookon olvashatók.

A lenti lejátszón végighallgatható a Rising Steel teljes debütáló EP-je, a 'Warlord'.


A Frontiers kiadónál jelenik meg a francia RISING STEEL zenekar második albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás