Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

CONCEIVED BY HATE - felvette harmadik nagylemezét az el salvadori death metal banda; itt az új dal, az 'En Las Aguas Del Súcubo'!


2020-05-20

Közép-Amerika egyik legaktívabb death metal bandája, az el salvadori Conceived By Hate 'Putrid Realms of the Occult' címmel jelenteti meg harmadik teljes értékű stúdióalbumát.

A 'Putrid Realms of the Occult' című album május 30-án jelenik meg, limitált CD-n és digitális változatban, világszerte az orosz Satanath Records, helyileg pedig a Morbid Skull Records által. A zenekarnak ez a harmadik nagylemeze; a 2012-es 'Pestilence Reborn' és a 2016-os 'Death & Beyond' folytatása.

Az el sanvadori San Salvador-ban alakult Conceived By Hate zenekart a multi-instrumentalista frontember Morbid alapította 2002 -ben, miután előző bandája, a death-thrash metalista Disorder feloszlott. Az év során - a C.B.H. első két albumán - számos tag megfordult a bandában, de 2018-ban Morbid úgy döntött, hogy Iosif Najarro dobos kivételével senki mást nem tűr meg a zenekarban. 

A csapat az évek során két kisebb európai turnét is lebonyolított (a 'Death & Beyond' album promóciójával); most pedig eljött az idő, hogy megjelenjen a harmadik nagylemez, a 'Putrid Realms of the Occult'. 4 évvel a legutóbbi album megjelenése után tehát Morbid elvégezte a végső simításokat az új anyagon. A zenész ezúttal is a Satanath Records-szal és a Morbid Skull Records-szal egyesítette erejét a nemzetközi kiadás végett.

Zenei tekintetben ezúttal - a korábbi lemezekhez képest - kevesebb dallamra ás erőteljesebb össz-hangzásra kell számítani. Vendégként a 'Cipreses Fúnebres' dalban szerepel Otreum (Conjure) szerepel. A felvételek a Ecuadorban, a Quito-beli DeadSign Rec Stúdióban zajlottak, de Najarro a dobokat a san salvadori Víspera Del Demonio Stúdióban rögzítette.

Íme a 'Putrid Realms of the Occult' borítója és dallistája:

01. Nihilistic Ecstasy
02. Drowned In Tomb Mold
03. Centroamérica Bélica
04. Into Cemetery Fog
05. Oráculos Del Tiempo
06. Corpsetellations
07. Cabalistic Utter Obscurity
08. En Las Aguas Del Súcubo
09. Cipreses Fúnebres

Az előrendeléseket itt lehet leadni.

Az albumról elsőként a 'Nihilistic Ecstasy' című szám, majd pedig a 'Drowned In Tomb Mold' és az 'En Las Aguas Del Súcubo' vált elérhetővé. Újonnan megjelent az 'Into Cemetery Fog' hivatalos videoklipje is:

Bővebb infók a Conceived By Hate zenekarról: www.conceivedbyhate.net


CONCEIVED BY HATE - felvette harmadik nagylemezét az el salvadori death metal banda; itt az új dal, az 'En Las Aguas Del Súcubo'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás