Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

COKEGOAT - itt a Chicago-i stoner / doom metal kollektíva új videoklipje, a 'The Burner'!


2016-12-23

November 25-én jelent meg a Cokegoat második stúdióalbuma, ami a nagysikerű 2013-as 'Vessels' album folytatása.

Az új lemezt Andy Nelson (Weekend Nachos, Like Rats) producelte és keverte a Chicago-i Bricktop Recording Stúdióban; a maszterizálást pedig Carl Saff (Unsane, Red Fang, Earthless et al) végezte el, a Saff Mastering Stúdió falai között. A 'Drugs and Animals' "nihilista hangzása a Cokegoat egyediségének újabb szintlépését bizonyítja".

"A 'Drugs and Animals' egy üdítő Long Island Ice Tea in a koktélok fortélyos világában. Új lemezünktől totálisan készre vágod majd magad; és egy idegen helyen ébredsz, durva fejfájással, antibiotikum után sóvárogva. Hogy Andy Nelson producer szavait idézzük: "Ez az album egyszerűen sűrű és tömör". 2013-as debütáló, 'Vessel' című albumunk megjelenése után számtalan barátság köttetett a Cokegoat-táborban; ezáltal mentális és pénzügyi stabilitásunk is fokozódott, és sokat fejlődtünk dalszerzés tekintetében. Egyszóval: elmondhatatlanul izgatottak vagyunk, hogy végre megfertőzhetjük hallójárataitokat ezzel az ópusszal".

A CD-n, digitálisan és bakeliten is megjelent, két részre osztott 'Drugs and Animals' album borítója és dallistája így néz ki:

A-oldal - 'Drugs'
01. Quiet Tyrant
02. The Burner
03. Winter Of Fear
04. Nurture

B-oldal - 'Animals'
05. The Ruiner
06. Where The Sun Dies
07. Kreator / Destroyer

A 'Nurture', a 'Winter Of Fear' című szám audiója, és a 'The Burner' újonnan megjelent videoklipje lentebb elérhető. A kisfilmet Chris Batte (Bracket Studios) rendezte; a producer Will Ricards volt; a vizuális effektekért pedig Katie Kapuza és a Deathblow Productions / The Rot Shop munkatársai feleltek.

Bővebb infók a zenekarról és az album-rendelésről, a Facebook-on találhatók.


COKEGOAT - itt a Chicago-i stoner / doom metal kollektíva új videoklipje, a 'The Burner'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás