Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

OLD CHAPEL - négy év után új nagylemezzel jelentkezik az orosz death-doom banda


2016-10-21

Az Old Chapel együttes a mexikói Chaos Records jóvoltából adja ki második nagylemezét, a 2013-as 'Symptoms of Possession' EP folytatását.

A november 7-én megjelenő 'Visions from Beyond' című albummal "ismét megnyílik a kapu a gonosz démonok és szörnyetegek előtt". Az Old Chapel ezúttal kilenc "rémisztő horror-sztorit mesél el, a megszállottság, a boszorkányság és az általános pusztulás témájában".

Az Old Chapel immáron 2010 óta sújtja old-school doom / death metal zenéjével az orosz és a nemzetközi színteret. Az Ivanovo városából származó alakulatot Sergei Karpukhin dobos, Pavel Suslov énekes és Alexey Mazur gitáros alkotja. 2013-mal bezárólag két "szentségtelen, unortodox" kiadványuk jelent meg: a 'Tales from the Churchyard' című nagylemez és a 'Symptoms of Possession' EP.

A 'Visions from Beyond' dalait egy Ivanovo-beli stúdióban rögzítették, és a texasi Austin-ban (Enormous Door Stúdió) keverték. Íme a borító és a dallista:

01. Disastrous Rite
02. Stairs To The Vault
03. The Burning
04. Towards The End
05. The Nightmare Room
06. Skullhunter
07. Leaving A Body
08. Witchboard
09. Paura Nella Citta Dei Morti Viventi

Íme a 'Disastrous Rite' és a 'Stairs To The Vault' című számok premierje:

Az albumot itt lehet megrendelni.


OLD CHAPEL - négy év után új nagylemezzel jelentkezik az orosz death-doom banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás