Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elkészült az új HORISONT album, az 'About Time' - itt a friss dal-premier!


2016-12-09

Miután 10. évfordulója alkalmából lebonyolított egy exkluzív svéd turnét, a Horisont zenekar világraszóló szerződést kötött a Century Media Records-szal...

A Horisont ezzel együtt nekilátott új lemeze (a 2015-ös 'Odyssey' folytatása) megírásának; nyáron pedig stúdióba is vonult a banda, az új dalok rögzítése végett.

Íme az aktuális banda-közlemény: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy szerződést köthetünk a hatalmas, magasan elismert Century Media Records-szal, és nagyon várjuk már, hogy megkezdődjön a közös munka. Jelenleg bandánk történetének legkreatívabb érája zajlik; és mindez óriási kihatással van jelenleg is készülő lemezünkre. Biztosak vagyunk benne, hogy ezúttal minden eddiginél nagyobb mértékben sikerül felvillanyoznunk a lelketeket. Nem kell már sokat várni - pláne, hogy addig még találkozunk is néhány speciális koncerten!".

Mint most kiderült, az új Horisont album 2017. február 3-án jelenik meg, 'About Time' címmel. Első ízelítőképpen néhány hete napvilágot látott az első friss single, az 'Electrical' hivatalos videoklipje (később megjelent a 'The Hive' című szám "statikus videója" is).
"Nagyon örülünk, hogy végre bemutathatjuk nektek első új single-dalunkat, az 'Electrical'-t. Ez egy valódi Horisont-nóta, de csempésztünk bele némi csavart és fordulatot is. A videoklipet nem más, mint saját basszusgitárosunk, Magnus Delborg rendezte! Mondanunk sem kell, zseniális munkát végzett!" - közölte a csapat.

Az 'About Time' alább látható borítóját az a Henrik Jacobson tervezte, aki a Horisont 'Odyssey' albumát is illusztrálta. A lemez megjelenik normál CD-n (kizárólag Észak-Amerikában), speciális digipakban (kizárólag Európában), limitált LP-n (fekete, lila, ezüst, sárga színekben és átlátszó változatban) és digitális formában.

A tracklista:
01. The Hive
02. Electrical
03. Without Warning
04. Letare
05. Night Line
06. Point Of Return
07. Boston Gold
08. Hungry Love
09. Dark Sides
10. About Time

A Horisont október 31-én észak-amerikai turnéra indult, az Ohio-i Electric Citizen együttes társaságában. Az őszi / téli turné dátumai és állomásai a banda Facebook-oldalán találhatók meg.

A Horisont előző, 'Odyssey' című albuma 2015 szeptemberében jelent meg, a Rise Above Records jóvoltából. Ezt követően a banda a Kadavar és a The Shine társaságában járta Európa városait.


Elkészült az új HORISONT album, az 'About Time' - itt a friss dal-premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás