Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [145. rész]


2016-10-31

"Lüktető ritmusokkal felszerelt, szatirikus pszicho-prog black metal-extázis"

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 145. rész

HAIL SPIRIT NOIR - 'I Mean You Harm'

A görögországi Szaloniki városából származó, 2010-ben alakult Hail Spirit Noir zenekar jelenlegi felállását Haris (szintetizátor - Katavasia, Transcending Bizarre?), Theoharis (gitáros-énekes - Transcending Bizarre?, Rex Mundi) és J Demian (basszusgitáros - Blackdrawn, Dol Ammad, Wardrum, Transcending Bizarre?) alkotja. A csapat 2012-ben adta ki debütáló, 'Pneumam' című lemezét; ezt követte a 2014-es 'Oi Magoi' (a Code666 Records gondozásában) - mindkettő meglehetősen sikeres albumnak számít extrém metal zenei színtéren.

A "retró, de mégis modern" hangzással operáló Hail Spirit Noir nemrég felvette harmadik nagylemezét, amit már a Dark Essence Records adott ki, 2016. október 28-án, 'Mayhem In Blue' címmel. A bandára hagyatkozva, egy "lüktető ritmusokkal felszerelt, szatirikus pszicho-prog black metal-extázist" élhetünk át az új lemez végighallgatása közben.

"Két és fél év telt el legutóbbi albumunk megjelenése óta, de mostanra végre sikerült összehozni egy agresszív, pszichedelikus dallamokkal felvértezett lemezt, a 'Mayhem In Blue' formájában. A Hail Spirit Noir elvont black metal zenéje még izgalmasabb, mint valaha!" - közölte a banda.

A 'Mayhem In Blue' keverését a Rotting Christ-ból ismert Dimitris Douvras végezte. A maszterizálási munkálatok a híres Alan Douches (Chelsea Wolfe, Motörhead) nevéhez fűződnek. A lemezborítót Olia Pishchanska tervezte. A hatszámos, közel háromnegyed órás albumot - a megjelenés napján - teljes egészében közzétette a banda, meghallgatás céljából, a Bandcamp-en.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [145. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás