Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan megjelenik a DESERTED FEAR új albuma, a 'Dead Shores Rising' - 'Open Their Gates' címmel mutatták be az új klipet


2017-01-13

A német death metal csapat január 27-én, a Century Media Records jóvoltából adja ki következő stúdiólemezét.

A 'Dead Shores Rising' megjelenik normál CD-n, speciális digipakban, és limitált gatefold LP-n, valamint digitális formában. A digipakos verzió két bónusz dalt is tartalmaz - ezek közül az egyikben az At The Gates frontembere, Tomas “Tompa” Lindberg (At The Gates) vendég-énekel. A bakelites változatban ezen felül egy nagyméretű szövegkönyv és egy óriásposzter is megtalálható lesz. Íme a teljes tracklista:

01. Intro
02. The Fall Of Leaden Skies
03. The Edge Of Insanity
04. Open Their Gates
05. Corrosion Of Souls
06. Interlude
07. Towards Humanity
08. The Carnage
09. Face Our Destiny
10. Till The Last Drop
11. Carry On

Bónuszok:
12. A Morbid Vision
13. The Path Of Sorrow

Az első dal-premier a 'Face Our Destiny' hivatalos videoklipje formájában látott napvilágot. Ennek kapcsán a banda közleménye: "Szeretnénk bemutatni a 'Face Our Destiny'-t, új albumunk első nyilvános dalát, amihez ismét kimerítő munkálatok során forgattunk videoklipet. Ennek ellenére csodás élmény volt egy valódi farkas-falkával dolgozni; nem is beszélve a türingiai acél-művesekről, akiknek ezáltal mélyebb betekintést nyerhettünk közel sem egyszerű munkájukba. Szándékunk egyértelmű volt: szerettük volna kontrasztba helyezni a természetet és az ipart - egy olyan párhuzamot, amin az emberek elgondolkodhatnak. Sajnos nem mindenhol olyan zöld a táj, mint Türingiában... Egyébként van vér és akció is ebben a klipben; de nem is akarjuk tovább szaporítani a szót - tapasztaljátok meg Ti magatok!".

Később megjelent a 'The Carnage' című szám is. "Boldogan mutatunk be egy újabb dalt a 'Dead Shores Rising' albumról! Igazán nehéz volt kiválasztani azokat a számokat, amiket közzéteszünk a megjelenés előtt, mivel minden egyes dal rengeteget jelent nekünk. Ezért megkértük egy pár barátunkat, hogy segítsen be a döntésbe. Szóval srácok, ez lett a vége: hallgassátok maximum hangerőn a 'The Carnage'-ot!".

Újabban az 'Open Their Gates' hivatalos videóját mutatták be - lentebb ez is elérhető.

A Deserted Fear egyúttal bejelentette első lemezbemutató kocnertjeit, melyeket az alábbi dátumokon és helyszíneken rendeznek meg:

Január
27 - Aalen, Németország - Rock It
28 - Jena, Németország - F-Haus
29 - Essen, Németország - Turock

A banda felállását továbbra is az alábbi zenészek alkotják: Manuel Glatter gitáros-énekes, Fabian Hildebrandt - gitáros-basszer és Simon Mengs dobos.


Hamarosan megjelenik a DESERTED FEAR új albuma, a 'Dead Shores Rising' - 'Open Their Gates' címmel mutatták be az új klipet
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás