Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Március végén adja ki debütáló albumát az In This Moment, a 5FDP és a Skinlab egykori és jelenlegi tagjai alkotta INVIDIA - itt az új videoklip!


2017-02-04

Az új formáció egy las vegasi stúdióban készítette bemutatkozó nagylemezét; méghozzá a neves Logan Mader (DevilDriver, Gojira, stb.) producer közreműködésében.

Az Invidia énekesi posztját Travis Johnson, az In This Moment basszerosa tölti be. A korábbi hírek szerint gitáron a Skinlab-ból ismert Brian Jackson; dobokon a Downset ütőse, Chris Hamilton; basszusgitáron pedig Matt Snell (Five Finger Death Punch) működik közre. A dobost végül lecserélték Darren Badorine-ra; másod-gitárosi posztra pedig új embert vettek fel, a szintén a Skinlab-ből ismert Marcos Medina Riverát.

Johnson nemrég az iRadioUSA.com oldalon hallgatható 'The S.I.R.E.N.' című rádió-műsorban elmondta, hogyan jött létre az Invidia: "Rendkívül gyorsan és gördülékenyen... Ez tényleg olyan volt, mintha minden csillag összeállt volna. Feltettem egy demómat a netre, Brian pedig megtalálta, és felkeresett mondván: 'Muszáj együtt dolgoznunk!'. Ennyi volt az egész. Aztán mondtam neki, hogy régen énekeltem már, ezért most ezzel szeretnék foglalkozni... Az a vicces az egészben, hogy ebben a bandába rajtam és Brian-en kívül mindenki dolgozott már együtt valamilyen formában. Szóval olyan ez, mintha egy kör zárult volna be. Ehhez pedig az kellett, hogy én és Brian összejöjjünk. Utána már olyan simán haladtak a dolgok, hogy hat héten belül kész is lett az album; minden a helyére került. Egyszerűen szuper-ironikus, ahogy a dolgok alakultak...".

Az Invidia zenei irányzata kapcsán Travis elmondta: "Kemény lesz a cucc! Főként olyan felmenők hatásaiból merítünk, mint a Pantera és a Slayer; de persze a célunk szimplán annyi, hogy összeüljünk, és jó dalokat írjunk, jól érezzük magunkat. Fontosnak tartjuk a dallamokat és a jó refréneket. Emellett van némi Limp Bizkit-es beütés is a zenénkben; ugyanis én vagyok az közülünk, aki mindig is hajlott az efféle rap-rockos muzsika felé. Egyszóval: mindent belevittünk ebbe a projektbe, ami az évek során hatott ránk. Azt tesszük, amit jónak érzünk. És totálisan elégedettek is vagyunk magunkkal. Szerintem sok mindenkinek be fog jönni az Invidia".

A Music Gallery International főnöke, Shawn Barusch által menedzselt projekt első száma 'Making My Amends' címmel látott napvilágot. A lentebb dalszöveges videó formájában elérhető nóta kapcsán Matt Snell basszer a következőket nyilatkozta: "Talán az okozta eddig a legnagyobb nehézséget, hogy kiválasszuk, melyik dalt mutassuk be először. A lemez összes dala ugyanis annyira változatos, hogy trükkös lenne rávágni egyetlen dalra, hogy 'tessék, itt van az Invidia'... Szerencsére sikerült több különböző stílusban megírnunk ezt a lemezt; és annak is örülök, hogy problémát okoz kibálasztani egy konkrét nótát". Végül azért esett erre a számra a döntés, mivel korábban mind Brian Jackson, mind Travis Johnson komoly drog-függőségben szenvedett, és a két dalszerző úgy gondolta, ezzel a projekttel végleg lezárják életük ezen fejezetét.

A 'Making My Amends' immáron elérhető az iTunes-on és a Spotify-on is.

Nemrég kiderült, hogy az első Invidia album 'As The Sun Sleeps' címmel jelenik meg 2017 áprilisában, az SPV/Steamhammer és az Oblivion kiadók jóvoltából. Snell a következőket nyilatkozta bandája első lemezszerződése kapcsán: "Az Invidiában mindenki nagyon izgatott, hogy egy tökéletes partnert találtunk első lemezünk kiadására. Alig várjuk már, hogy meghozza első gyümölcsét az SPV-vel közös munkánk. Amikor a megfelelő emberekkel veszed körül magad, úgy érzed, semmi nem szabhat gátat a kreativitásodnak".

Az 'As The Sun Sleeps' album a világhírű Logan Mader (Once Human, Machine Head) társ-szerzésében és producelésében született meg. A hangmérnök elmondta a következőket: "Remekül szórakoztunk a lemez munkálatai során! Az Invidia hangzása rettentően tökös - zenéjük tele van pusztító groove-okkal és elsöprő dallamokkal. Ezek a srácok halálkomolyan veszik a zenélést! Ilyen albumok producelése teszi az én munkámat a legjobb dologgá a világon!".

A debütáló Invidia album első hivatalos single-dala, február 3-án jelent meg, digitális single és videoklip formájában. A premier lentebb elérhető. Íme az album borítója és dallistája:

01. Now Or Never
02. Making My Amends
03. Feed The Fire
04. Rotten
05. Marching Dead
06. Smell The Kill
07. Til Death
08. Step Up
09. Truth In The Sky
10. The Other Side
11. As The Sun Sleeps


Március végén adja ki debütáló albumát az In This Moment, a 5FDP és a Skinlab egykori és jelenlegi tagjai alkotta INVIDIA - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás