Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CRYSTAL LAKE - újabb dal- és klip-premier a japán metalcore csapattól


2016-12-01

Japán egyik legrégebbi metalcore / melodic death metal bandája, a Crystal Lake 'True North' címmel látta el következő nagylemezét, amiről megjelent a második videoklip.

A 'True North' Európában és Japánban november 30-án, Észak-Amerikában pedig december 2-án jelenik meg, az Artery Recordings jóvoltából. Az új lemezre 10 szám került fel, az egyikben vendégként szerepel Jesse McFaddin, aki a punk-stílusú Rize, és a hasonló hangzású, de populárisabb hangzású The Bonez énekese.

A 'True North' album hivatalos előzetese lentebb megtekinthető. Szintén lentebb érhető el a lemez vezető single-dala, az 'Omega', amihez hivatalos videoklip is készült. Néhány nappal a megjelenés előtt nyilvánossá vált a 'Six Feet Under' című szám szöveges klipje is, illetve a fentebb említett, Jesse McFaddin-nel közös szám, a 'Black And Blue' videója is, amit Kei Ikeda rendezett, "hozzásegítvén a banda rajongóit egy katartikus élményhez, egy exkluzív háztető-performansz révén".

Ryo Kinoshita énekes a következőket nyilatkozta: "Már mielőtt nekiláttunk az új album megírásának, akkor tudtuk, hogy ezekben a dalokban benne lesz minden, ami minket jellemez; az, hogy jelenleg hol állunk, és merrefelé tartunk. Nem számít milyen irányba változnak körülöttünk a dolgok, mi vagyunk, akik vagyunk, és sosem térünk le az általunk választott útról. A 'True North' dalaiba beleírtam mindazt, amiből kiderül, hogyan élünk, és miként halunk meg”.

Íme a 'True North' borítója és tracklistája:

01. Alpha
02. Omega
03. Hatred
04. Metro
05. True North
06. Breathe Deep
07. Black And Blue (feat. Jesse - Rize / The Bonez)
08. Six Feet Under
09. Walk On Water
10. Waves

A Crystal Lake előző nagylemeze, a 'The Sign' 2015 októberében jelent meg, Japánban a JPU Records jóvoltából.


CRYSTAL LAKE - újabb dal- és klip-premier a japán metalcore csapattól
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás